0

Reijo Paunonen peruu eronsa ja jatkaa politiikassa

Juvalainen kunnanvaltuutettu Reijo Paunonen (ps.) on perunut eronsa luottamustoimista.

Hän ilmoitti Juvan Lehdessä 7. huhtikuuta jättävänsä politiikan lähinnä henkilökohtaisista syistä.

– Jouduin jokin aika sitten jättämään henkilökohtaisista syistä eropyyntöni luottamustehtävistä kunnan hallintoon. Tämä syy on nyt poistunut, ja siksi olen eropyyntöni perunut, Paunonen toteaa.

Paunosen mukaan eron perumiseen löytyy muitakin painavia syitä, jotka ilmenivät vasta erokuvioiden selvitessä.

– Olen tullut valituksi jäseneksi Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän tarkastuslautakuntaan. Juuri tässä vaiheessa, kun ESSOTE-kuntayhtymä ottaa muotoaan, kyseinen luottamuspaikka on Juvan kannalta hyvin merkittävä.

– Eroni olisi johtanut myös tämän paikan ilmeiseen menettämiseen, eikä Juvalle olisi jäänyt lautakuntaan edustusta. Näin muun muassa siksi, että paikka kuuluu Etelä-Savon perussuomalaisten mieskiintiöön, ja henkilön tulee olla kunnanvaltuutettu.

Lue lisää Juvan Lehdestä 4.5.

Kommentteja aiheesta “Reijo Paunonen peruu eronsa ja jatkaa politiikassa

  • 3.5.2016 at 21:17
    Permalink

    Paras ratkaisu olis tietenkin uusi koulu. Puhutaan kuitenkin n 4 miljoonan lisäkustannuksista remonttiin verrattuna. Remontoiminen on haasteellista mutta tänään pidetyssä sivistyslautakunnan kokouksessa päätimme ainakin sen, että koulukeskuksen väki siirtyy väistötiloihin 1.8.-16 alkaen.
    Tekninen lautakunta pohtii tilannetta 25.5 omassa kokouksessaan ja sivistyslautakunta vielä 30.5. Näiden selvitysten ja tutkimustulosten perusteella tehdään lopullinen esitys koulukeskuksen kohtalosta kunnanhallitukselle. Valtuusto päättää ja varaa määrärahat kesäkuun kokouksessaan. Kokonaisuudessaan tilanne on hyvin eri työ- ja luottamushenkilöillä tiedossa ja työn alla.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...