1

Lukijan kuva: Aikamoisia kuoppia!

Juvan kirkonkylän keskustan välittömään läheisyyteen on tulossa ”kaivosalue”, jota kadun varrella asuvat voimakkaasti vastustavat, kirjoittaa Lukijan kuvan napannut Antti Kilkki.

Hänen mukaansa kadun varrella on parikymmentä autoa, ja trafiikki on päivittäin erittäin vilkasta.

Hänen mukaansa ulkopuolisten liikennöinti toki lisää Rossintien käyttöä. Jokunen lievä autovauriokin on jo esiintynyt. Vakiasukkaat ovat yrittäneet lapioimalla peittää kaivosalueen muodostumista, mutta siinä ei olla onnistuttu.

– Epävirallinen lähetystö on käynyt neuvottelua kunnan teknisen toimiston kanssa, jotta olisiko siellä viisasten kiveä uuden kaivosalueen tukahduttamiseen? Mielenkiinnolla odotetaan miten asia etenee ja milloin, Kilkki jatkaa.

4 kommenttia aiheesta “Lukijan kuva: Aikamoisia kuoppia!

 • 9.7.2016 at 20:44
  Permalink

  Jos nuo on ”aikamoisia” kuoppia niin ei ole kyllä sellaisia nähnytkään. Tuollaisia pieniä ja pahempia kuoppia on kaikki syrjäkylien hiekkatiet täynnä, koska niitä ei käydä enää lanaamassa tielanalla. Tuo tiehän on vielä varsin hyvässä kunnossa.

  Esim. pakinmaantie ja laurkankaantie on tuollaisia kuoppia täynnä…käykääpäs siellä ajamassa…

 • 10.7.2016 at 19:59
  Permalink

  Kyllä on kirjoittaja puuttunut suureen yhteiskunnalliseen ongelmaan. Kauheaa mitä kuoppia .

 • 11.7.2016 at 19:30
  Permalink

  Onhan siinä vieressä se hautausmaan-laajennus nyt käynnissä niin pyytäkää, vaikka se Volvon kaivuri tasaamaan nuo hirveät kuopat. Tai sitten kenttämestari kunnan Valmetilla. Eikös se ole siinä kaarihallin vieressä säilytyksessä.

 • 15.7.2016 at 14:35
  Permalink

  Pistäkää työttömät korjaamaan noita kuoppia. Vaikka rinnetuvalta työttömiä paikkaamaan pikkukuoppia ympäri juvan keskustaa. Tulis kaikille parempi mieli, työttömillä ois tekemistä ja tiet pysyis kunnossa. Mun mielestä työttömät vois muutenkin tehdä ns. yleishyödyllistä hommaa kunnan hyväksi enemmän.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Minkä puolueiden toivoisit nousevan hallitukseen( voit valita useamman vaihtoehdon)?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...