0

Joroisten Musiikkipäivillä hyvä vauhti päällä

Joroisten Musiikkipäivien avajaisia juhlittiin lauantaina 23.7. Joroisten Jari-Pekka-liikenneasemalla, jossa puheiden ohella kuultiin myös pianisti Joanna Bromanin ja sellisti Helena Plathanin musiikkia. Lisäksi avattiin Artists 2016 Exhibition -näyttelyn verkkohuutokauppa.

Viikonlopun ohjelmaan kuului myös muun muassa Pepe Willbergin tunteikas konsertti yhdessä Play, Girls -pianotrion kanssa. Nokkahuilukvartetti Bravade nauratti perheen pienimpiä kolmella lastenkonsertillaan, minkä jälkeen rauhoituttiin kuuntelemaan venäläistä pianotrioa Joroisniemen kartanossa sekä Jaana Ikosen urkutaidetta Juvan kirkossa.

Maanantai-iltana vietettiin Extreme Joronjälki -iltaa tv:stäkin tutussa Hotelli Joronjäljessä.

Tänään tiistaina ovat vuorossa baritoni Waltteri Torikka sekä kaikkien suomalaisten tuntema iskelmätähti Paula Koivuniemi, joiden konserteille odotetaan Musiikkipäivien toistaiseksi suurinta kävijämäärää.

Waltteri Torikka tulkitsee yhdessä pianisti Marko Hilpon kanssa hengellisten laulujen ohella muun muassa Sibeliusta ja Rautavaaraa Joroisten kirkossa klo 15. Paula Koivuniemi taas tuo energisen kesäshown’sa varsin ainutlaatuiseen konserttipaikkaan, UPM:n Joroisten taimitarhan kasvihuoneeseen klo 19.

Lippuja tämän päivän konsertteihin on vielä saatavilla sekä netistä että ovelta, mutta molempien odotetaan myyvän loppuun. Waltteri Torikan toinen, perjantaina 29.7. kuultava konsertti onkin jo loppuunmyyty.

Keskiviikkona ohjelma jatkuu nuorten muusikoiden Juha Silventoisen ja Ida Koskisen konsertilla sekä Maailman ilmatieteen järjestön pääsihteeri Petteri Taalaksen luennolla, joihin molempiin on vapaa pääsy.

Keskiviikkoiltana klo 19 karismaattinen baritoni Gabriel Suovanen tulkitsee yhdessä Kuopion Kaupunginorkesterin kanssa virolaislaulaja Georg Otsin rakastetuimpia kappaleita.

Viikon kysymys

Kuuluuko metsästys harrastuksiisi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...