0

Torikka ja Koivuniemi aiheuttivat yleisöryntäyksen Musiikkipäiville

Tiistaina Joroisten Musiikkipäivät -festivaaleilla oli  superpäivä, kun huippusuositut Waltteri Torikka ja Paula Koivuniemi keräsivät hurjat katsojaluvut.

Joroisten kirkossa nähtiin suureen suosioon noussut baritoni Waltteri Torikka, joka lumosi yleisön yhdessä pianisti Marko Hilpon kanssa. Kirkossa kuultiin hengellisten laulujen ohella tulkintoja muun muassa Sibeliuksen ja Rautavaaran musiikista. 800 katsojaa sai suuren kirkon lähes ääriään myöten täyteen.

Iskelmätähti Paula Koivuniemi taas vietti Musiikkipäivillä juhlavuotta, sillä hänen ensimmäisestä levystään tulee tänä vuonna kuluneeksi huikeat viisikymmentä vuotta. Koivuniemi osasi ottaa yleisönsä UPM:n Joroisten taimitarhan kasvihuoneeseen rakennetulla lavalla. Konserttia oli katsomassa noin 850 henkeä.

Torstaina ohjelmisto jatkuu muun muassa Gabriel Suovasen ja Kuopion Kaupunginorkesterin Georg Ots -konsertilla. Torstaina päästään nauttimaan jopa konsertista Musiikkipäivien ilmaisen toritapahtuman lisäksi. Joroisniemen kartanossa Suomen nuoriin huippulaulajiin lukeutuva sopraano Tuuli Takala ja pianisti Minttu Siitonen juhlistavat lied-konsertillaan ranskalaisrunoilija Paul Verlainea.

Torstaina kello 19 Jaana Ikonen esittää Leppävirran kirkossa toisen Musiikkipäivät-urkukonserttinsa ja kello 20 alkaen svengataan Kartanogolfissa varkautelais-italialaisen The Essence -jazzkvartetin tahtiin. Lippuja konsertteihin on vielä saatavilla sekä Musiikkipäivien lipunmyyntipaikoista että ovelta.

Viikon kysymys

Kuuluuko metsästys harrastuksiisi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...