0

Mistä lapsesi kouluruoka on kotoisin – Vastuullisuusviesti Juvalle

Julkisissa ruokapalveluissa pyörii iso raha, ja kunnallisten keittiöiden antimet ovat osa tuhansien ihmisten arkea: päiväkotilasten, koululaisten, sairaiden, vanhusten. Ei ole yhdentekevää, mistä ruoka hankitaan ja millaista se on. Vastuullisia ruokahankintoja kunnallisiin keittiöihin peräänkuuluttava Vastuullisuusviesti starttaa tiistaina 6.9. Varkaudesta Mikkeliin.

Klo 13.30 viesti saapuu Juvan pikkutorille. ruokapalvelupäällikkö Annikki Tarvainen ja Timo Marttinen Kruunu Herkusta käyttävät puheenvuorot. Vt. kunnanjohtaja Mervi Simoska lähettää viestin Mikkeliä kohti.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua erilaisiin kesätapahtumiin, joita järjestetään niin Juvalla kuin muissakin lähikunnissa ja -kaupungeissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...