0

Juvan Urheilijat 13:s seuracupin finaalissa

0Juvan Urheilijoiden joukkue sijoittui 13:nneksi Ikaalisissa kisatussa Vattenfall-seuracupin Mega-sarjan finaalissa. Kaikissa lajeissa ei ollut osallistujaa, ja yhdessä suoritus hylättiin. Useimmat urheilijat tekivät omat ennätyksensä.
Joonas Liukkonen voitti 17-vuotiaiden 200 metriä. Topi Julkunen hyppäsi pituusennätyksensä 566 ja sijoittui kolmanneksi. Kuulassa Santeri Purhonen oli 13:s
Perttu Kosonen juoksi 15-vuotiaiden 2000 metrillä ja Santtu Kosonen työnsi kuulaa 5,63. P13-sarjassa Hugo Hyppönen oli 13:s tonnilla ja Jasper Suojala 9:s 100 metrin aitajuoksussa. Waltteri Hämäläinen heitti moukaria 17,11 ja oli yhdeksäs.
P11-sarjassa Petteri Laakso ponnisti pronssille 387 kantaneella hypyllä. Tuhannella metrillä Onni Kimari oli kolmas 3.23,66. 150 metrillä Okko Kimari oli 13:s. Samuel Gruner heitti keihästä kymmeneksi parhaalla tuloksella.

17-vuotiaiden tyttöjen pituudessa Hannali Lodi oli neljäs 467. Kuulassa Katja Kaipainen oli kymmenes. Anni Kaipainen  osallistui 200 metrin juoksuun.
15-vuotiaiden sarjassa Noora Laakso työnsi kuulaa 10,57 ja oli kolmas. Seiväshypyssä Iitu Purhonen oli kymmenes. Mimmi Hyppönen juoksi 80 metrin aidat.
Riina Laakso paiskasi moukaria 30,92 ja sijoittui kolmanneksi 13-vuotiaiden  sarjassa. Tonnilla Eila Korhonen oli kuudes. Vilma Ukkonen juoksi 60 metrin aidat, ja Milja Honkanen hyppäsi korkeutta.
Assi Korhonen pinkoi 11:nneksi 11-vuotiaiden 150 metrillä. Fanny Kimari oli 12:s tonnilla. Pinja Hämäläinen hyppäsi pituutta 10:nneksi parhaiten. Keihäässä Peppi Ukkonen oli 11:s.

Sukkulaviestissä (16 x 60 metriä) Juvan Urheilijat sijoittui niukasti toiseksi. Juoksijat olivat Onni Kimari, Pinja Hämäläinen, Petteri Laakso, Assi Korhonen, Waltteri Hämäläinen, Vilma Ukkonen, Jasper Suojala, Ella Korhonen, Santtu Kosonen, Mimmi Hyppönen, Joona Suojala, Noora Laakso, Topi Julkunen, Hannali Lodi, Joonas Liukkonen ja Anni Kaipainen.

Viikon kysymys

Mikä on parasta kesässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...