0

Antenniverkon televisioissa tehtävä uusi kanavahaku 17.5.

Antennitelevisioverkon uusi toimilupakausi alkaa 17. 5. 2017. Uuden toimilupakauden alkaessa tv-kanavatarjontaan tulee muutoksia ja osa kanavista siirtyy uusille lähetystaajuuksille, jolloin kanavat pitää hakea uudelleen.
Myös kanavien peittoalueet muuttuvat joiltakin osin. Maksu-tv-palveluissa tapahtuu muutos lähetysteknologian osalta. Jatkossa kaikki Digitan antenni-tv-verkossa tarjolla olevat maksu-tv-kanavat lähetetään DVB-T2-teknologialla peruslaatuisina.

Muutokset koskevat antenni-tv-verkkoa, mutta saattavat vaikuttaa myös joidenkin kaapeli-tv-yhtiöiden asiakkaisiin. Kaapeli-tv-asiakkaiden on hyvä olla yhteydessä omaan operaattorinsa, mikäli palvelutarjonnassa ilmenee muutoksia tai vastaanotossa esiintyy ongelmia.
Digita tekee tekniset muutokset valtakunnalliseen tv-verkkoonsa 17.5. yöllä ja aamulla klo 00:00 – 08:00 välisenä aikana. Teknisistä töistä aiheutuu noin 15 minuutin pituisia katkoksia tv-lähetyksiin.

Vastaanottimen ohjekirjasta saa yksityiskohtaiset ohjeet kanavahakuun ja tehdasasetusten palautukseen. Nämä ohjeet toimivat useimpien vastaanottimien kohdalla. Mikäli kanavien uudelleenviritys ei onnistu, kannattaa ottaa yhteyttä laitteen myyjään tai maahantuojaan. Digitan kuluttajapalvelu auttaa vastaanottoon liittyvissä ongelmatilanteissa arkisin klo 8-20 puhelinnumerossa 020 411 7676 ja sähköpostitse info@digita.fi-osoitteessa.
Myös Viestintäviraston neuvontapalvelu auttaa kuluttajia television kanavahaun tekemisessä antennitelevisioverkon uuden toimilupakauden alkaessa. Neuvontapalvelun puhelinnumero on 0295 390 280 (paikallisverkkomaksu), ja se on avoinna kolmena iltana keskiviikosta perjantaihin 17.-19.5.2017 klo 14.00 – 19.00.

Digitan päälähettimien ja täytelähettimien kanavatarjonta uuden toimilupakauden alkaessa on katsottavissa osoitteesta www.digita.fi/uusitoimilupakausi

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...