Juva Rokkaa -lauantai tarjosi kaikille jotain – Palaa festaritunnelmiin kuvagallerian avulla!

Juva Rokkaa -lauantai houkutteli paikalle 4600 musiikinystävää, kun perjantaina tapahtuma ylsi 3300 kävijään.

Lauantaina aurinkoiset juhlat sai aloittaa Juha Tapio, joka ei pysynytkään lavalla kauaa, ennen kuin ryntäsi yleisön sekaan. Hänen jälkeensä lavalle kipusi Jay Lewis Gang. Vaikka bändissä musisoi tunnettuja rokkareita, ei bändi kerännyt äijärockinsa äärelle kovinkaan suurta ihmismassaa. Rockista siirryttiin heittämällä räppiin ja tanssimusiikkiin, kun Teflon Brothers aloitti soitantansa. Teflon Circus tuntui toimivan varsinkin nuorempaan väestöön.

Festareiden vakioviesras, Popeda, puolestaan hurmasi vauhdikkaalla ja charmikkaalla esityksellä. Popeda-fanit saivat varmasti, mitä tulivat hakemaankin. Äijämeiningin jälkeen oli vuoro heittää korkkarit kattoon, kun ikisuosittu suomipopin diiva eli Kaija Koo vyörytti tanssihittiä hitin perään. Kuten artisti itsekin sanoi, hän ei antanut yleisölle armoa: piti vain jaksaa tanssia. Lauantain päätti Vesala, jonka show oli varmasti viikonlopun näyttävin. Valotehosteet kulkivat rintarinnan pikkutarkan ja erinomaisen musiikin kanssa.

Kommentteja aiheesta “Juva Rokkaa -lauantai tarjosi kaikille jotain – Palaa festaritunnelmiin kuvagallerian avulla!

  • 2.7.2017 at 19:36
    Permalink

    Erinomaisesti hoidettu leppoisa tapahtuma. Rento meininki. Hyvät esiintyjät.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Ostaisitko lähiruokaa lähiruokakontista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä