Auto törmäsi talon seinään Juvalla – yksi henkilö loukkaantui

Henkilöauto suistui talon seinään Juvalla Juvantiellä maanantaina noin kello 12.10.
Paikalla on 40 kilometrin nopeusrajoitus ja hyvä näkyvyys. Noin 50 metriä ennen törmäyspaikkaa on hidaste, josta ajoneuvo ilmeisesti otti kimmokkeen ja suistui tieltä. Auto kynsi noin 35 metriä heinikossa ja piha-alueella ennen törmäystä seinään.
Poliisin mukaan auto vaurioitui törmäyksessä huomattavasti ja rikkoi talon seinän kantavia rakenteita. Kuljettajana toiminut 22-vuotias paikkakuntalainen mies loukkasi päätään ja rintakehäänsä. Mies toimitettiin sairaalaan tarkistuttamaan vammojaan. Ajoneuvossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita matkustajia.
Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen. Ajoneuvon vaurioiden ja tapahtumapaikan jälkien perusteella poliisi epäilee onnettomuusajoneuvon ajaneen reilua ylinopeutta hidasteeseen ja menettäneen ajoneuvon hallinnan törmätessään hidasteeseen. Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kommentteja aiheesta “Auto törmäsi talon seinään Juvalla – yksi henkilö loukkaantui

  • 7.8.2017 at 18:14
    Permalink

    Puutarhatiellä varmaan seuraava vastaavanlainen,Toivottavasti ei..Vauhtia ainakin joillakin piisaa hidasteisiin,oli sitten kyse mönkijästä,autoista tai mopoista.Vaikka epätodennäköisiähän tällaiset Juvalla on kun fiksuja kuskeja valtaosa.Ikävä kyllä tälläisiä on osattu odottaa.Onneksi ei nuorelta mieheltä lähteny ainokainen.Eikä keneltäkään muulta.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Ostaisitko lähiruokaa lähiruokakontista?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä