0

Teatteri huoneentaulun ympärillä jatkuu

Vaikka huoneentaulu ei sidokaan perussuomalaisia tekemänsä vastaesityksen vuoksi, valtuusto silti hyväksyi huoneentaulun yksimielisesti viimeisimmässä valtuuston kokouksessa.
Asia näin ollen pitäisi olla loppuun käsitelty. Kyseenalainen huoneentaulu sai silti palstatilaa medioissa ja on herättänyt keskustelua.

Tämä ilmeisesti aiheutti katumusta taulun suhteen, koska valtuutetut ja puolueiden ensimmäiset varavaltuutetut kutsuttiin viime viikon tiistaina arvopaneeliin keskustelemaan kunnan arvoista, joihin valtuuston huoneentaulussa viitataan.

Herää kysymys, kuinka hukassa kunnan arvopohja oikeasti on.
Ensin valtuustossa päätetään yhteisistä arvoista, joiden suunnittelussa ei ole ollut mukana kaikki osapuolet ja sen jälkeen vasta kutsutaan kaikki osapuolet koolle keskustelemaan yhteisistä arvoista.
Minun mielestäni asiat neuvotellaan ensin kaikkien osapuolten kanssa valmiiksi ja sen jälkeen vasta päätetään.

Sellaisella päätöksenteolla on aika kyseenalainen arvo, jos ensin päätetään ja sen jälkeen vasta aletaan keskustelemaan mitä tai mistä oltiin päättämässä.
Perussuomalaisten valtuustoryhmä kokoontui saatuaan kutsun arvopaneeliin. Keskustelimme kattavasti aiheesta ja kävimme kutsun läpi.

Totesimme yksimielisesti, että emme osallistu arvopaneeliin.
Mielestäni jo arvopaneeliin osallistuminen olisi ollut hyväksyntä väärässä järjestyksessä tehtävälle päätöksenteolle, koska valtuusto jo hyväksyi huoneentaulun yksimielisesti.

Ano Turtiainen
Kunnanvaltuutettu (ps.)
Juva

Kirjoita Juvan
Lehteen!
Kirjoita mielipiteesi jostakin ajankohtaisesta asiasta.
Tekstin mitta mielellään enimmillään 3 000 merkkiä välilyönteineen.
Suosimme omalla nimellä kirjoittamista, mutta julkaisemme myös nimimerkkikirjoituksia.
Liitä aina mukaan yhteystietosi, ne jäävät vain toimituksen tietoon.
Kirjoita sähköpostilla toimitus@juvanlehti.fi tai kirjepostilla Juvan Lehti/Lukijan mielipide, Koulutie 5 A 1, 51901 Juva.
Juvan valtuusto hyväksyi syyskuun kokouksessaan huoneentaulun.

Viikon kysymys

Mitä mieltä olet jouluvaloista, joita ihmiset ripustelevat pihoihin, ikkunapieliin ja mitä moninaisempiin paikkoihin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...