0

Pääkirjoitus: Hyvin odotuksin uuteen vuoteen

Mikä on merkittävin koko Juvaa koskeva asia vuonna 2018? Muun muassa tätä kysytään juvalaisilta vaikuttajilta tämän päivän lehdessä.
Vastaukset ovat konkreettisia ja odottavan optimistisia. Juvalla on lähdössä käyntiin suuria hankkeita, kuten uuden koulukampuksen rakentaminen sekä valtatie 5:n remontti Juvan ja Mikkelin välillä.
Ne molemmat ovat erittäin tärkeitä hankkeita ja luovat kuvaa modernimmasta ja paremmin saavutettavasta Juvasta. Kunnan, yrittäjien sekä kaikkien yhteisöjen kannattaa käyttää mahdollisuuksia tehokkaasti hyväkseen.

Vastauksissa kiitellään myös Juvan 575-juhlavuotta. Sen todetaan sujuneen hienossa nosteessa kohottaen juvalaista yhteishenkeä. Asia on varmasti juuri noin. Yhdessä suunniteltu ja yhdessä toteutettu juhlavuosi onnistui, ja toivotaan että se säilyttää hyvää tunnetta ja tunnelmaa myös jatkossa. Positiivisella fiiliksellä on arvaamattoman voimakkaat eteenpäin vievät vaikutukset niin työ- kuin muussakin elämässä.
Uuden vuoden kyselyssä muistutetaan myös fiksusti siitä, että juvalaiset käyttäisivät juvalaisten palveluja. Tätäkin toivetta kannattaa tosissaan miettiä.

Viikon kysymys

Mikä on parasta kesässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...