0

Juvan kunta antoi yrittäjille hyvän signaalin

Viime viikonvaihteen Yrittäjägaalassa Pieksämäellä puhunut Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola totesi, että menestyvät yritykset ovat erittäin hyviä toistamaan jo löydettyä onnistumista.
Se oli Rasolalta viisaasti sanottu. Vain intohimoinen, energinen ja visionäärinen yrittäjä pystyy menestymään ja kehittymään.

Kuten Rasola ilmaisi, tulevaisuuden menestys ei tule vanhaa onnistumista toistamalla. Eteenpäin haluava yrittäjä haistelee herkemättä ilmaa ja tutkailee, mihin suuntaan maailma menee ja asiakkaiden tarpeet ohjautuvat.
Yrittäjägaalassa oli koolla 500 yrittäjää ja yhteistyötahoa laajalti Etelä-Savosta. Myös kuntia edusti melko vankka joukko, mikä kertokoon siitä, että yrittäjien ja kuntien kuuluu kulkea yhdessä samaan suuntaan ja tehdä yhteistyötä.
Olikin hyvä havaita, että esimerkiksi Juvalta oli gaalassa paitsi korkein kunnan viranhaltija eli kunnanjohtaja, myös keskeisiä kunnan luottamushenkilöitä. Se antaa yrittäjille signaalin siitä, että kunta on aidosti kiinnostunut yrittäjyydestä.

Toinen esimerkki löytyi Savonlinnasta, jonka korkeimmat viranhaltijat ja myös luottamushenkilöt loistivat poissaolollaan. Sen sijaan Mikkelistä gaalassa oli paikalla muun muassa kaupunginjohtaja.

Viikon kysymys

Joko lunta on tarpeeksi vai vieläkö sitä saisi sataa lisää?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...