Johanna Huisko ja Reijo Paunonen liittyivät Suomen Keskustaan – paperit allekirjoitettiin valtuustokokouksen jälkeen

Perussuomalaisista eronneet Johanna Huisko ja Reijo Paunonen allekirjoittivat maanantaina kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen paperit, että heistä tulee Suomen Keskustan jäseniä. He liittyvät osaksi keskustan valtuustoryhmää.

He allekirjoittavat paperit Keskustan Juvan kunnallisjärjestön puheenjohtajan Elisa Hännisen kanssa. Paikalla tilaisuudessa oli myös kunnanhallituksen puheenjohtaja Jaakko Hänninen (kesk.).

Maanantai-iltaisen valtuustokokouksen järjestäytymisen yhteydessä merkittiin tiedoksi, että Huisko ja Paunonen ovat irtisanoutuneet perussuomalaisten valtuustoryhmästä. Uudeksi perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtajaksi oli valittu Ano Turtiainen. Keskustan valtuustoryhmän puheenjohtaja Markku Karila ilmoitti, että Huisko ja Paunonen on hyväksytty keskustan valtuustoryhmään.

Lue lisää aiheesta torstain 15.2. Juvan Lehdestä.

9 kommenttia aiheesta “Johanna Huisko ja Reijo Paunonen liittyivät Suomen Keskustaan – paperit allekirjoitettiin valtuustokokouksen jälkeen

 • 12.2.2018 at 20:48
  Permalink

  Hieno juttu, että järki voitti.

 • 13.2.2018 at 09:48
  Permalink

  Järkevät äänestäjät voivat pitää tätä demokratian halventamisena, jos puolueen, piirin ja paikallisyhdistyksen valinnat ei kelpaa. Elämä on ainakin minulle opettanut, että kaikkea hyvää toisille, yhteiskunnalle ,, lähimmäisille kannattaa harjoittaa.” MItä ihminen kylvää, sitä hän niittää.”
  Elsa tädillä , viisaalla ihmisellä, oli tapana sanoa; Kun hautausmaalla kävelee, se on kuin lukisi vanhaa Raamattua. Mutta sitten on niilläkin , jotka kaikkea ilkeyttä ovat harjoittaneet lähimmäisiä, sukulaisiaan ja välillisesti koko yhteiskuntaa kohtaan, myöhäistä katua. Voimme oppia muitten erehdyksistä, historiasta ja omista virheistämme. Maailman parannus kannattaa aina aloittaa omasta itsestä, omasta elämästä.

  • 14.2.2018 at 10:23
   Permalink

   Jaakko hyvä. Viisaita sanoja mutta minun mielestäni onttoja. Kun heität demokratian halventamisen leimakirveen, unohdat samalla, että olen kutsunut myös sinut kahvipannun ääreen tutustumaan mistä on kyse. Todistettavasti. Et tee näin, vaan jatkat ”minusta tuntuu” tyylillä kuurnimistani julkisuudessa. Et myöskään soita. Kun viittaat lähimmäisen rakkauteen, hautausmaihin ja Raamattuun samassa yhteydessä, niin unohdat samalla autuaasti sen mitä olen sinun eteesi tehnyt. Kun tulit potkituksi pois Perussuomalaisten puolueesta ja paikallisyhdistyksestä, sekä esiinnyit Juvan Lehden sivulla karvahattu päässä vaatimattoman äänimäärän vaaleissa saatuasi, niin tunsin sääliä ja ajattelin, että sinua pitää nostaa ja auttaa takaisin puoluepolitiikkaan v 2017. Ja juuri siksi olit ehdolla perussuomalaisten riveissä ja tämän sinulle myös silloin kerroin. Hain sinulle oikeutta, hyvitystä. Mutta lupaan sinulle sen, että enää en ole näin ilkeä sinua kohtaan. Teen parannuksen. Siitä olen todella samaa mieltä kanssasi, että maailman parannus kannattaa aina aloittaa omasta itsestään.

 • 14.2.2018 at 09:02
  Permalink

  Loikkareiden kohtalon tunnemme.

 • 15.2.2018 at 19:59
  Permalink

  Reijo Hyvä! Kuten tiedät köyhän kansan puolesta taistelu vaatii aikaa, sisua , pitkäjännitteisyyttä ja hyviä hermoja. Taisi Keijo Korhonen todeta, että ”Jumalan Myllyt jauhaa hitaasti. Kaksi kertaa onnistuttiin kaatamaan Suur Savon Sähkön myyntihanke, vai voisiko sitä nimittää ”kaappausyritykseksi.
  Samaa pitkäjännitteisyyttä ja valtuutettujen määrätietoisuutta toivoisi siihenkin asiaan, että kunnat luopuisivat perintätoimistojen käytöstä. Viittaan vaan Pauli Vahteran ja Esko Seppäsen kirjoituksiin ja tutkimuksiin esim. Lindorffin ”veronkierrosta” jota verosuunnitteluksi kutsutaan.
  Yksin sain taistella monta vuotta , että Suur Savon Sähkö luopui Lindorffin käytöstä. Mutta nyt on toinen firma, liekö sillä puhtaammat paperit? Miten se sinun valtuustoaloite tämän asian suhteen on edennyt? Vai unohtuiko se sinulta tekemättä? Taitaa olla jo useampi vuosi siitä kun lupailit toimenpiteitä…
  JUvan valtuusto voi halutessaan ottaa esimerkkiä Mikkelistä missä SDP:n aloitteesta kaupunki luopui Perintätoimistojen käytöstä..
  Kts Satu Taavitsaisen kirjoitus 13.2. Länsi Savo Puheenvuoro otsikolla Kohtuuttomista veloista ja Perintäyhtiöistä eroon. Kansanedustaja Taavitsainen ihmettelee sitäkin miksi ESSOTE käyttää perintäyhtiöitä sosiaali ja terveydenhuollon asiakasmaksujen perintään.
  Suosittelen Juvan Keskustan valtuustoryhmälle aloitetta että ESSOTE luopuu tästä menettelystä ja
  Keskustan Puoluetoimisto ottaa selvitettäväkseen paljonko INTRUM FINANCE AG joka on rekisteröity Sveitsiin , maksaa tuloistaan veroa Suomen Valtiolle , kyseinen firma perii saatavia Suomesta Intrum Justitian kautta suomalaisilta asiakkailta. Toivotaan kiireellisiä toimenpiteitä, sekä sitä että Verohallinto suorittaa verotarkastuksen kaikissa ulkomaalaisomisteisissa perintäyhtiöissä.

  • 16.2.2018 at 11:50
   Permalink

   Jaakko hyvä. En jaksa nyt opettaa sinulle kunnallishallinnon alkeita, kun olen siitäkin taakasta juuri päässyt. Mene vaikka jollekin kurssille. Sen verran sanottakoon, että jonkun Seppäsen tai Vahteran ”tutkimukset” eivät ole juridisesti päteviä millään tavalla arvioitaessa kuntahankintoja. Eikä sen enempää sinun jälleen ja edelleenkään esittämät ”musta tuntuu” ajatukset uuden yhtiön puhtaista papereista. Kuntataloutta on hoidettava lakien ja säädösten mukaan. Tähän kuuluu niin valitettavaa kuin se onkin, myös perintätoimet. Mikäli nämä aiheuttavat kohtuutonta haittaa jollekin kuntalaiselle, on kunnalla asian hoitamiseksi olemassa muut sosiaalialan työkalut. Suur Savon tilanne on aina tärkeä ja erittäin hyvin tiedossamme. Nyt lopetan vääntämisen kanssasi….Ja……mene sille kurssille.

  • 16.2.2018 at 11:57
   Permalink

   Pääasia on saada saatavat pois tehokkaasti. Laskujen perintä ei ole kunnan ydintehtäviä.

 • 16.2.2018 at 15:49
  Permalink

  Mitkä olivat ne arvot ja yhteiset mielipiteet jonka vuoksi Perussuomalaisiin aikanaan liityitte?keskustan kanssa kuitenkin pientä eroa taitaisi olla….ai että tuntuu kun kotiin tulisi..

 • 16.2.2018 at 18:59
  Permalink

  On se vaan kumma kun Lindorff tai joku muu Perintäyhtiö ole haastanut Pauli Vahteraa tai Esko Seppästä Käräjille perättömien kulkupuheiden levittämisestä? Kai Suomen Laki tunnetaan myös Perintäyhtiöissä, vaikka sitä ei taideta kunnioittaa omassa toiminnassa, kun kerran yritetään kahteen kertaan velkoja periä? Velallisten Tuki ry hoitaa näitäkin ongelmia päivittäin, vaan eihän ne tunnu paljon kiinnostavan edes kansanedustajia, kunnanvaltuutetuista puhumattakaan. Pieksämäen Kaupunki ei ole kilpailuttanut perintätoimistojen palveluja, tuskin on summat alle kilpailutusrajan. Asiaa on kanteluni takia käsitelty myös Aluehallintoviraston Oikeusosastolla.
  Velallisten Oikeusturvassa on paljon parannettavaa, eikä siihen auta vaikka kunnallishallinnon kursseja kävisi , jos yhteiskunnalla ei ole Oikeudenmukaista ja lakia kunnioittavaa tahtotilaa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Mihin Juvan tori pitäisi jatkossa sijoittaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...