0

Lääkäri tavattavissa aiempaa harvemmin Juvalla – vaikuttaako tilanne sinun tai läheistesi elämään?

Juvalaisille on ollut viime viikosta alkaen tarjolla aikaisempaa niukemmin aikoja lääkärille. Hyvinvointikeskuksen (ent. terveyskeskuksen) aukioloaikoja on supistettu lääkäripulan takia, ja tilanteen on kerrottu jatkuvan nykyisellään toistaiseksi.

Oletko sinä havainnut, että lääkäriin pääseminen olisi hankalamapaa kuin ennen aukioloaikoihin tulleita muutoksia? Vai koetko, että lääkäriin pääsee samaan tapaan kuin aikaisemminkin?

Kerro omista kokemuksistasi vastaamalla Juvan Lehden viikon kysymykseen ja kommentoimalla tätä juttua! Kyselyn tulokset julkaistaan 8. maaliskuuta ilmestyvässä Juvan Lehdessä.

Vaikuttaako Juvan hyvinvointikeskuksen aukiolon supistuminen elämääsi?

 • Ei vaikuta itseeni, mutta olen huolissani läheisteni puolesta. (38%, 25 ääntä)
 • Kyllä, siitä on minulle merkittävää haittaa. (31%, 20 ääntä)
 • Kyllä, siitä on minulle jonkin verran haittaa. (15%, 10 ääntä)
 • Ei vaikuta, Juvalla pääsee hyvin lääkäriin. (15%, 10 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 65

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Lääkäri tavattavissa aiempaa harvemmin Juvalla – vaikuttaako tilanne sinun tai läheistesi elämään?

 • 1.3.2018 at 22:34
  Permalink

  Sairasta touhua uusi sote ym.?? Jokapuollella suomea.

 • 2.3.2018 at 15:14
  Permalink

  Tänä aamuna soitin, koska lapsella oireiden perusteella korvatulehdus. Ei yhtään lääkäriä koko ”hyvinvointi”keskuksessa eikä puhelinreseptiä voinut saada. Hoitaja käski mennä yksityiselle tai MKS:n päivystykseen. Siellä sitten 3h odotusta kunnes saimme reseptin. Eräs mies kertoi joutuneensa odottamaan jopa yli 6h! Lääkäreitä kuulema vain kaksi.

 • 2.3.2018 at 17:20
  Permalink

  Lapsi ei päässyt lääkäriin, vaan aika saatiin vasta seuraavalle viikolle (lähes viikon odotus). Ennen ainakin lapset hoidettiin heti, seuraavalle päivälle viimeistään ajan sai lapselle. Tämä ei kerro hyvää kunnasta muuttoa harkitseville perheille, ja herää kysymys, mistä riittää tulijoita ja lapsia tulevalle, rakennettavalle koulukampukselle?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...