0

Nyt alkaa tapahtua Vehmaassa

Juvan tiistaisessa elinvoimaseminaarissa posautettiin julki todella positiivinen uutispaukku. Juvalaisen Jukotechin yrittäjä Kari Autio kertoi, että Vehmaan alueelle Aution nykyisen firman likelle nousee kookas liiketila, jota aletaan toden teolla markkinoida yrityksille.
Perimmältään kyse on siitä, että uudistuva valtatie 5 tuo kosolti mahdollisuuksia uudelle yritystoiminnalle. Vehmaan alue on sijainniltaan loistava 5- ja 14-teiden risteyksissä, ja esimerkiksi Juvalta Mikkeliin ajaa tulevaisuudessa parissakymmenessä minuutissa.

Vehmaan alue on yritystoiminnan kannalta loistava mahdollisuus, ja on enemmän kuin hienoa, että alueella päästään kunnon liikahdus eteenpäin.
Juvan kunta yhdessä Jukotechin kanssa markkinoi tulevaa liiketilaa ennakkomarkkinoinnin tavoin. Se mahdollistaa monien eri alojen yritysten sijoittumisen Vehmaan alueelle valtavien ja alati kasvavien liikennevirtojen tuntumaan.

Nyt alkaa olla Vehmaassa kunnon kehittämisen meininki. Sille on syytä toivoa hyvää myötätuulta. Toivottavasti ensimmäinen uusi yrityshalli on vasta alkusoittoa. Vehmaassa kyllä olisi tilaa isommallekin määrälle reipasta yritystoimintaa.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua erilaisiin kesätapahtumiin, joita järjestetään niin Juvalla kuin muissakin lähikunnissa ja -kaupungeissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...