0

Uusi halli rakennetaan Juvan Vehmaaseen – yrityksille tarjolla monenlaisia tiloja

Juva lähtee vahvasti markkinoimaan Vehmaan aluetta yrityksille. Kunta on tehnyt Vehmaassa jo toimivan Juva-Vehmaan Kiinteistöt Oy:n kanssa aiesopimuksen uusien 450 neliön toimitilojen rakentamisesta. Uusi halli sijoittuu nykyisen hallin likelle. Nykyisessä hallissa toimivat vuokralaisena Jukotech Oy, Pertti Savolainen Oy ja Kuljetusliike La-Sa.

Kunnan rooli on toimia tilojen markkinoijana ja tarvittaessa vuokrata uudesta hallista tiloja esimerkiksi kaupan alan uusille yrityksille. Kunnan kehittämispäällikön Heidi Hännisen mukaan kunta ei lähde osakkaaksi kiinteistöyhtiöön eikä rakennuttajaksi.
Uuden hallin rakentamisessa edetään varsin vauhdikkaasti. Työt alkavat pikapuolin ja toimitilat valmistuvat vuodenloppuun mennessä. Kunta aloittaa Vehmaan uusien toimitilojen markkinoinnin heti.

Halli-investoinnin hinta on noin 600 000 euroa. Töihin päästänee käsiksi kesään mennessä. Tilat valmistuvat vuodenvaihteeseen mennessä.
Heidi Hänninen sanoo, että tiloihin voi sijoittua muun muassa pieniä kaupan alan yrityksiä. Vehmaa on Juvalle strategisesti tärkeä alue. Se sijoittuu vilkkaan Viitostien varteen ja on hyvä markkinointipaikka, kun alueelta on yhteydet etelään, pohjoiseen, itään ja länteen.

3 kommenttia aiheesta “Uusi halli rakennetaan Juvan Vehmaaseen – yrityksille tarjolla monenlaisia tiloja

 • 19.4.2018 at 09:26
  Permalink

  Hyvä että tulee uusia tiloja , positiivinen uutinen.

 • 19.4.2018 at 11:47
  Permalink

  Hieno homma, ei päästetä juvaa kuihtumaan. Juvalla on osaavia ihmisiä ja toivotaan
  ,että muuttotappio kääntyy kääntyy toisin päin.

 • 28.4.2018 at 22:20
  Permalink

  Hyvä juttu saadaan uutta voimaa kùntaan.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...