0

Kelirikko piinaa – onko sinun autosi kokenut kovia?

Juvalla eletään parhaillaan kevään pahinta kelirikkoaikaa. Tiet ovat huonossa kunnossa monin paikoin, muun muassa Vuorenmaantiellä ja Sulkavantiellä. Tilannetta koitetaan korjata nopeusrajoituksilla, mutta ne eivät ratkaise kaikkea.

Miten sinä ja autosi olette selvinneet tämän kevään kelirikosta? Oletko joutunut käyttämään kulkupeliäsi huollossa kelirikosta aiheutuneiden vaurioiden vuoksi vai oletko säästynyt moiselta? Mitä mieltä olet kelirikkotilanteesta yleensä?

Vastaa alla olevaan Viikon kysymykseen ja kommentoi aihetta kommenttikenttään! Vastaukset julkaistaan 3.5.2018 Juvan Lehdessä.

Onko kelirikko vaurioittanut autoasi?

  • Ei ainakaan toistaiseksi. (52%, 25 ääntä)
  • Kyllä, huoltoa on jouduttu tekemään. (33%, 16 ääntä)
  • Ei tänä keväänä, mutta aikaisempina vuosina kyllä. (15%, 7 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 48

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Kelirikko piinaa – onko sinun autosi kokenut kovia?

  • 26.4.2018 at 19:24
    Permalink

    Nuo hiekkatiethän korjaantuisi ihan kunnon tiekarhulla. Jostain syystä nuuka urakoitsijat ei sellaista hommaa ja yritetään lanata sillä kuorma-auton rungosta tehdyllä räpellyksellä, tai jollakin polanneterällä. Jälki on sitten myös sen mukaista, eli surkeaa.

    Auto ei sentään ole ikinä kelirikosta hajonnut.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Mikä on parasta kesässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...