0

Vastaa Viikon kysymykseen: Toimiiko hammashoidon ajanvaraus?

Juvalla hammashoidon järjestämisestä vastaavasta Essotesta (Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä) on kantautunut tietoja, joiden mukaan juvalaiset vierastavat yhteispalvelunumeron käyttöä hammashoidon ajanvarauksissa. Jo viime syksynä lokakuussa käyttöönotetusta yhteisnumerosta on nimenomaan Juvalta tullut palautetta, jonka mukaan asikkaita ihmetyttää, kun yhteisnumeroon ei olekaan vastannut tuttu ääni hammashoitolasta.

Essoten mukaan ajanvaraus toimii yhteyspalvelunumeron kautta vähintään yhtä hyvin kuin ennenkin, mutta millaiset ovat sinun kokemuksesi? Toimiiko hammashoidon ajanvaraus hyvin vai tuntuuko palvelu heikentyneen yhteispalvelunumeroon siirtymisen jälkeen?

Kerro omat kokemuksesi vastaamalla alla olevaan kyselyyn ja kommentoi aihetta kommenttikenttään! Vastaukset julkaistaan 9.3.2018 Juvan Lehdessä.

Toimiiko hammashoidon ajanvaraus Juvalla?

  • Ei oikein, huonommaksi on mennyt yhteispalvelunumeroon siirtymisen jälkeen. (56%, 14 ääntä)
  • Kyllä, hyvin pääsee läpi ja saa aikoja. (32%, 8 ääntä)
  • Kohtuullisesti, riittää minulle. (12%, 3 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 25

Loading ... Loading ...

 

Viikon kysymys

Mikä on parasta kesässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...