0

Uusi Viikon kysymys: Osaavatko juvalaiset käyttäytyä liikenteessä?

Juvalle, Rantasalmelle ja Sulkavalle laaditun yhteisen liikenneturvallisuussuunnitelman valmistelemisen yhteydessä on tullut ilmi, että osa kuntien asukkaista kokee liikenteen vaaralliseksi. Kuntalaiset kantavat huolta myös liikenteessä liikkuvien piittaamattomuudesta.

Suunnitelmatyöhön liittyvässä kyselyssä Juvan liikenneturvallisuustilanne sai arvosanan 7, Rantasalmen 6,8 ja Sulkava 6,7. Yleisimmiksi huolenaiheiksi todettiin muun muassa tiestön heikko kunto, talvikunnossapidon taso, hurjastelu ja ylinopeudet.

Mitä mieltä sinä olet? Osaavatko juvalaiset käyttäytyä liikenteessä vai kannatko huolta omasta turvallisuudestasi aina, kun lähdet liikkeelle jalan tai jollain kulkupelillä? Vastaa Viikon kysymykseen ja kerro kokemuksistasi kommenttikentässä!

Kyselyn tuloksen julkaistaan 17.5.2018 Juvan Lehdessä.

Osaavatko juvalaiset käyttäytyä liikenteessä?

 • Kohtuullisesti, mutta parantamisen varaa on. (43%, 25 ääntä)
 • Eivät osaa, oman henkikullan puolesta saa pelätä. (29%, 17 ääntä)
 • Kyllä vain, hyvin uskaltaa liikkua millä tahansa menopelillä. (28%, 16 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 58

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Uusi Viikon kysymys: Osaavatko juvalaiset käyttäytyä liikenteessä?

 • 13.5.2018 at 19:46
  Permalink

  Itse en ole huomannut lenkillä käydessäni,että missä se 100km nopeusrajoitus merkki on Puutarhatiellä? näyttää olevan 2 pyöräisillä ja parilla autolla nopeus kisat iltaisin.En kyllä antaisi lapsieni edes liikkua kyseisellä tiellä.Poliisit,missä olette?saisitte karuja lukuja tutkaan .

 • 15.5.2018 at 23:19
  Permalink

  Puutarhatiellähän on hidaste puolessa välissä, ei siinä voi ajaa 100km/h rikkomatta autoaan. MP kyllä varmaan ottaa vauhtia hidasteen jälkeenkin, ja auto missä on yli 200hv. Tosin tiessä on kuoppa rivitalojen kohdalla, että en ainakaan itse siinä kokeilisi.

  Poliisit ovat luultavasti Mikkelissä ABC:lla kahvilla, tai vahtivat mopoja siinä kirkolla iltaisin tunnin verran. Tuossa on niin vähän liikennettä, ja luultavasti somessa leviäisi heti tieto valvonnasta, että sakkotulot kuihtuisivat siihen.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...