0

Viikon kysymys Kaarihallin historiasta – osallistuitko sinä rocklegendojen keikoille?

Ensi talvena monet juvalaiset pääsevät verestämään muistojaan, kun Juvan lukioteatteri marssittaa audiotorion lavalle oman versionsa Kaarihallilla 1980-luvulla järjestetyistä suosituista pop- ja rockkeikoista. Jo nyt tiedetään, että näytelmän roolihahmoina nähdään tukku Kaarihallilla vierailleita legendaarisia musiikkinimiä Remu Aaltosesta Dannyyn ja Michael Monroesta Pelle Miljoonaan.

Onko sinulla omakohtaisia muistoja joidenkin edellä mainittujen artistien esiintymisistä? Muistatko ehkä satojen metrien jonot, joita kertyi Juvantielle asti varsinkin suosituimpien artistien keikkailtoina? Vastaa Viikon kysymykseen ja kommentoi aihetta kommenttikenttään!

Kyselyn tuloksen julkaistaan 24.5.2018 Juvan Lehdessä.

Osallistuitko rock- ja pop-tähtien keikoille Kaarihallilla 1980-luvulla?

  • Totta kai! (69%, 50 ääntä)
  • Ei kiinnostanut. (19%, 14 ääntä)
  • En ollut edes syntynyt 1980-luvulla! (11%, 8 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 72

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Viikon kysymys Kaarihallin historiasta – osallistuitko sinä rocklegendojen keikoille?

  • 17.5.2018 at 13:56
    Permalink

    Kyllähän tuota Kaarihallin lattiaa tuli kierrettyä ympäri serkkutyttöni kanssa (helekutin onta kertaa illassa). Tupakalla sai käyvä yläkerran kahviossa (baarissa), joka oli välillä sinisenä savustaan.Portaat tuli tultua kerran alas yhellä kantakorolla, koska toinen vauhdinhurmassa(ehkä) juuttui kiinni jo ylärappusten reunaan.Korko saatiin takaisin talvisaappaisiin herrasmiesten (järjestysmiesten) toimesta ja eikun vauhti jatkui.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...