0

Maastopalo Juvalla – salama iski ja sytytti puun palamaan

Etelä-Savon pelastuslaitos sai torstaina kello 20 hälytyksen maastopaloon Juvan Savisalmentielle. Mökkiläiset olivat havainneet järven pinnalla leijailevan savua ja lähteneet selvittämään savun aiheuttajaa. Etsintätyön tuloksena löytyi kelottunut konkelossa oleva puunrunko jonka salama oli sytyttänyt palamaan.

Hätäilmoituksen suoritettuaan paikallaolijat aloittivat omatoimisen sammuttamisen ja estivät palon leviämisen palokohteen ympärillä olevaan kuivaan kangasmaastoon.

Pelastuslaitoksen henkilöstö suoritti sammutustyön loppuun.

Etelä-Savon pelastuslaitos kiittää sammutustoimiin ryhtyneitä kansalaisaktiiveja erittäin esimerkillisestä toiminnasta. Heidän toiminnan ansiosta laajamittaiselta maastopalolta ja palomiesten hikipisaroiden vuodatukselta vältyttiin.

Viikon kysymys

Mikä on parasta kesässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...