0

Toivotatko uuden tapahtuman tervetulleeksi? – Vastaa Viikon kysymykseen!

Juvalla järjestetään ylihuomenna lauantaina 26. toukokuuta viikon sisään jo toinen uusi koko kansan tapahtuma. Siinä missä viikon takaisessa Vehmaan lenkissä oltiin liikkeellä liikunnallisissa merkeissä, Toukosoinnuissa keskitytään musiikkiin. Tiivistetysti Toukosointuja-tapahtumaa voisikin kuvailla yhden päivän mittaiseksi musiikilliseksi maistatustilaisuudeksi, jonka aikana kuka tahansa juvalainen ikään tai muihin ominaisuuksiin katsomatta pääsee ottamaan tuntumaa muun muassa erilaisten soittimien soittamiseen, erilaisten tanssilajien tanssimiseen ja erilaisten laulujen laulamiseen.

Mitä mieltä sinä olet Toukosointujen ideasta? Sopiiko koko kansan musiikillinen tapahtuma Juvan alkukesään? Kerro mielipiteesi vastaamalla Viikon kysymykseen ja kommentoimalla aihetta kommenttikenttään.

Viikon kysymyksen tulokset julkaistaan 31.5.2018 ilmestyvässä Juvan Lehdessä.

Sopiiko Toukosointuja-tapahtuma Juvan alkukesään?

  • Sopii erinomaisesti! (90%, 36 ääntä)
  • Kiva idea, mutta ajankohta on väärä. (5%, 2 ääntä)
  • Ei sovi, eikä Juvalle muutenkaan kaivata uusia tapahtumia. (5%, 2 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 40

Loading ... Loading ...

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...