0

Uusia tapahtumia kesään

Juvan toukokuuhun mahtuu kaksikin kokonaan uutta tapahtumaa, joiden kohderyhmänä ovat niin juvalaiset kuin kaikki muutkin, joita sentyyppiset menot kiinnostavat.
Viime viikon lauantaina Juvalla juostiin ja käveltiin Vehmaan lenkki. Kuntoilutempauksen startti ja maali olivat leirintäalueella, ja radat kiersivät kirkonkylällä ja vehmaassa juvalaisessa maisemassa.
Tapahtuma oli hyvä oivallus, tosin enemmänkin reitin varrelle olisi mahtunut kiertäjiä. Toivotttavasti Vehmaan lenkki saa kuitenkin jatkoa.

Toinen uusi tapahtuma järjestetään tulevana lauantaina. Toukosoinnut täyttävät päivän ajaksi koko kylän. Luvassa on soittoa, tanssia ja laulua melkein kellon ympäri. Järjestäjät lupaavat tämän päivän Juvan Lehden jutussa iloisen ja mukaansa tempaisevan päivän.
Juvan viime kesä oli 575-juhlavuoden vuoksi varsin tapahtumantäyteinen. Monet kyläjuhlat vietettiin tavallista näyttävämmin ja juhlallisemmin.
Mutta kyllä Juvan tämäkin kesä näyttää vilkkaalta, kiitos aktiivisten järjestäjien. Pian ilmestyy Juvan Lehden perinteinen Kesälehti, ja se tarjoaa jälleen tuhdin listauksen, mitä kaikkea Juva tarjoaa.

Tämä kesä ei taida juurikaan jäädä viime kesää vähäisemmäksi tapahtumiltaan.

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...