0

Seuraatko vai etkö seuraa? – vastaa uuteen Viikon kysymykseen jalkapallon MM-kisoista!

Torstaina 14. kesäkuuta Venäjällä alkavat jalkapallon MM-kisat ovat toisille kesän kohokohta, toisille täysin yhdentekevä ja turhaan omien suosikkiohjelmien paikalle televisiossa kiilaava tapahtuma. Siinä missä osa on järjestänyt jopa kesälomansa niin, että pystyy seuraamaan kisoja mahdollisimman paljon, osa tuskin edes tietää, milloin tai missä kyseisen urheilunäytelmä järjestetään.

Millainen suhde sinulla on pian alkaviin MM-kisoihin? Seuraatko pelejä intohimoisesti vai viittaako niille kintaalla? Vastaa Viikon kysymykseen ja jätä kommenttisi aiheeseen liittyen kommenttikenttään!

Viikon kysymyksen vastaukset julkaistaan 14.6.2017 Juvan Lehdessä.

Aiotko seurata jalkapallon MM-kisoja?

  • Kyllä, niin paljon kuin mahdollista! (42%, 22 ääntä)
  • En jos ei ole pakko, ei kiinnosta. (40%, 21 ääntä)
  • Ehkä vähän, ainakin finaalipelin. (19%, 10 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 53

Loading ... Loading ...

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...