0

Tunnelma ja lämpötila korkealla Juvan raveissa – Kurkkaa kuvat viikon takaisesta tapahtumasta!

Lämmin kesäsää, hyväntuulisia ihmisiä, grillimakkaraa ja virvokkeita, yleisöön meneviä kaksinkamppailuja. Siinä kutakuinkin kaikki, mitä onnistuneelta paikallisravi-illalta voi odottaa – ja mitä Juvan ravit jälleen tänä vuonna tarjosivat.
Paljon tapahtuman tunnelmasta tiivistyy Maarit Haavisto-Koskisen ja hänen poikansa Jonne Koskisen antamiin kommentteihin.
– Hevosihmisenä on aina mukava tulla tänne, tunnelmalliseen pieneen ravipaikkaan. Täällä on sellainen lämminhenkinen kyläfiilis, Järvenpäästä asti saapunut Haavisto-Koskinen totesi hetkeä ennen viime perjantaina ravattujen ravien avauslähtöä.

Kilpailullisesti Juvan Hevosystäväinseuran järjestämä perinteinen ravitapahtuma sujui juvalaisittain ilahduttavissa merkeissä. Paikallisiin valmentajasuuruuksiin kuuluva Jani Ruotsalainen kiritti ajokkinsa ensimmäisenä maalilinjan yli peräti kolmessa lähdössä.

Juvan Hevosystäväin seuran järjestämä perinteinen ravitapahtuma keräsi Kettulan hevoskeskukseen tänä vuonna noin tuhannen ihmisen yleisön. Kilpailullisesti ilta a sujui juvalaisittain ilahduttavissa merkeissä, sillä paikallisiin valmentajasuuruuksiin kuuluva Jani Ruotsalainen kiritti ajokkinsa ensimmäisenä maalilinjan yli peräti kolmessa lähdössä.

Kauramoottoreiden ohella radalla nähtiin myös kaksijalkaisia hevosvoimia. Tämä tapahtui ravien väliajalla, jolloin lapset pääsivät irrottelemaan omien keppareidensa kanssa. Viidessä eri ikäryhmässä kilpailleiden kepparivaljakoiden maaliintulot osoittautuivat niin tasaisiksi, että tuomaristo katsoi tasapuolisimmaksi jakaa palkinnon kaikille osallistujille.
Jäntin kolmen siskoksen osalta kepparilähdöt sujuivat lähes voittoisissa merkeissä.
– Olin ainakin omasta mielestäni toka, ja äitikin sanoi, että olisin tullut maaliin tokana, Liinu-kepparillaan kiitänyt Sandra Jäntti selvitti.
– Meillä on kotona paljon muitakin keppareita. Yleensä me hypitään niiden kanssa esteitä, Lilja-nimisen kepparin kanssa kisaan osallistunut Silja Jäntti täydensi.

 

Katso alta kuvagalleriaan kootot tunnelmia helteisen ravi-illan varrelta!

Viikon kysymys

Mikä on parasta kesässä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...