0

JiiKoo kylvetti MoNsaa syyskauden avauksessa – Joel Pasoselta loistava debyytti

JiiKoon miehet aloittivat jalkapalloilun syyskauden selvällä voitolla lappeenrantalaisesta MoNsasta. Hyvä ja tasapainoinen esitys toi tullessaan maalipaikkoja ja tällä kertaa löytyi myös viimeistelijöitä. JiiKoo voitti lopulta maalein 4 – 1(2 – 1). Parhaana palkittiin ansaitusti loistavan debyyttiottelun pelannut Joel Pasonen. Voitolla JiiKoo nousi sarjassa pois jumbosijalta.
Joel Pasonen on pelannut monta vuotta jääkiekkoa, ja viime kaudella hän oli Savonlinnan Pallokerhon SaPKon riveissä.
Ottelu alkoi JiiKoon kannalta parhaalla tavalla. Kuuden minuutin pelin jälkeen Jerry Nieminen vapautti Peetu Vehviläisen läpiajoon ja pallo varmasti maaliin. Tämän jälkeen tuli seesteisempi vaihe, jossa kotijoukkueella oli paikkoja lisämaaleihinkin, vaikka vastustaja hallitsikin pallollista peliä.

Helteisessä säässä pelattu ottelu keskeytettiin hetkeksi jakson puolivälissä, ja välittömästi tauon jälkeen MoNsa kuittasi pelin tasoihin. Kisa ei kuitenkaan häkeltynyt vaan jatkoi omaa peliään. Viitisen minuuttia ennen taukoa Niemisen pitkän rajaheiton jälkeen Joni Tuukkanen laukoi johtomaalin.

Toisella jaksolla pelattiin tasaista kamppailua, JiiKoolla oli kuitenkin enemmän tilanteita. Lopullista ratkaisua jouduttiin odottamaan kuitenkin viimeiselle kymmenminuuttiselle. Samu Hyppönen latasi hienon syöttelyn päätteeksi 3 – 1. Tilanteen pohjustivat syöttelyllään Pasonen ja Vehviläinen. Vain hetki ennen loppua Vehviläinen pääsi nautiskelemaan Hyppösen vapauttavasta syötöstä lukemat 4 – 1:een.
Valmentaja Heikki Teittinen kehui Pasosen otteita vuolaasti.
– Kyllä Paso teki tänään muitakin hyviä. Aivan huikea debyyttiottelu mieheltä. Toki pitää myös kiittää koko joukkuetta hyvästä taistelusta.

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...