0

Kolari Piikkilänharjulla – pelastuslaitos muistuttaa ajonopeuksista koulujen alkamispäivänä

Juvan keskustan tuntumassa, valtatiellä 14 urheilukentän kohdalla on sattunut liikenneonnettomuus. Etelä-Savon pelastuslaitos sai hälytyksen liikenneonnettomuuteen tänään torstaina 9. elokutta kello 14.45. Paikalle lähetettiin Juvan paloaseman yksikkö.

Onnettomuus tapahtui, kun henkilöauto ajautui tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle ja törmäsi vastaantulevaan pakettiautoon. Onnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöä, jotka toimitettiin ensihoidon toimesta tarkastettavaksi.

Sekä henkilö-, että pakettiauto vaurioituivat onnettomuudessa ajokelvottomiksi. Toinen kaista oli onnettomuuspaikalla suljettuna noin tunnin ajan onnettomuuspaikan raivaustöiden vuoksi. Liikennettä ohjattiin kulkemaan yhtä kaistaa pitkin onnettomuuspaikan ohi vuoroin toisesta, vuoroin toisesta suunnasta. Onnettomuuspaikalla on 50km/h nopeusrajoitus.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Etelä-Savon pelastuslaitos muistuttaa ajonopeuksista etenkin taajamissa. Koulunkäynti alkaa ja pieniä koululaisia näkyy jälleen koulunkäyntireiteillä. Taataan Etelä-Savon koululaisille turvallinen koulumatka rauhallisella liikennekäyttäytymisellä.

Kommentteja aiheesta “Kolari Piikkilänharjulla – pelastuslaitos muistuttaa ajonopeuksista koulujen alkamispäivänä

  • 10.8.2018 at 19:35
    Permalink

    Täällähän ajetaan sitten näköjään jo samalla tavalla kuin Venäjällä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Satokausi on jälleen täällä. Miten hankit käyttämäsi marjat, sienet, vihannekset ja juurekset?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...