0

Juvan salaattihistoriikki julkaistu – joko kirjahammasta kolottaa?

Täkäläisen vihannestuotannon yksiin kansiin niputtavan Mehevästä Salicoon – vihannesviljelyn vuosikymmenet Juvalla -kirja julkaistiin Partalan Kuninkaankartanossa tiistaina. Teoksen ytimessä ovat entiset ja nykyiset viljelijät, jotka olivat omakohtaisesti kokemassa Juvalla 1970-luvun puolivälissä virinnyttä innostusta vihannesviljelyä kohtaan. Löytyykö kirja jo sinun lukulistaltasi? Vastaa viikon kysymykseen ja kerro mielipiteesi kirjahankkeesta kommenteissa!

 

Kiinnostaako kauan odotettu Juvan salaattihistoriikki?

  • Ei. (55%, 42 ääntä)
  • Kyllä. (30%, 23 ääntä)
  • Mikä salaattihistoriikki? (16%, 12 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 77

Loading ... Loading ...

Viikon kysymys

Aiotko osallistua erilaisiin kesätapahtumiin, joita järjestetään niin Juvalla kuin muissakin lähikunnissa ja -kaupungeissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...