0

Juvan M-Market sulkee ovensa kuun lopulla – vuokrasopimuksesta ei päästy yksimielisyyteen

Juvan Piikkäläntiellä sijaitseva M-Market lopettaa toimintansa elokuun lopulla. Lopettamisen syynä on kauppias Pasi Liimataisen mukaan kiinteistön uuden vuokrasopimuksen pituudesta syntyneet erimielisyydet vuokranantajan kanssa.
– Vuokrantantaja olisi halunnut sopia pitemmän sopimuksen kuin me olimme valmiita hyväksymään.
Myös vuokrapyyntö oli Liimataisen mielestä turhan korkea. Uutta sopimusta koitettiin solmia koko talven ja kevään ajan, mutta yhteisymmärrykseen ei lopulta päästy. Toivoa uuden sopimuksen syntymisestä riitti vielä viime viikkoihin asti.
– Kyllä sitä koko kesän ajan toivoi uuden tarjouksen kilahtavan sähköpostiin, Liimatainen harmittelee.
Tämä viikko tulee todennäköisesti olemaan yrityksen viimeinen myyntiviikko. Kuun viimeinen viikko tulee koostumaan pääasiassa tilojen tyhjentämistä.

Lopullisesti kauppias ei ole iskemässä hanskoja naulaan, vaan tulevaisuudessa odottavat jo uudet projektit. Niistä Liimatainen ei vielä voi kuitenkaan hiiskahtaa sanallakaan, niin on sovittu projektin muiden tahojen kanssa. Ensiksi 13 vuotta M-Markettia pyörittänyt Liimatainen viettää ansaittuja vapaapäiviä.

Lue aiheesta lisää huomisesta Juvan Lehdestä.

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...