0

Hankkija lopettaa toimintansa Juvalla

Hankkija Oy lopettaa toimintansa Juvalla syyskuun jälkeen. Toimipaikka Pyydystiellä suljetaan, ja maatalous-, kone- ja kuluttajakaupan palvelut keskitetään Mikkelin, Varkauden, Sulkavan ja Savonlinnan myymälöihin.

–Monipuolisten palveluiden ylläpitäminen vaatii paljon myyntiresursseja ja jatkuvaa kehittämistä. Nykyisessä markkinatilanteessa kaikkien myymälöiden kehittäminen ei ole järkevää. Juvan toimipaikka on ollut hyvällä paikalla, mutta siitä huolimatta esimerkiksi viitostien kulkijoiden pysäyttäminen Mikkelin houkuttelevien palveluiden jälkeen ei ole onnistunut riittävän hyvin. Juvan alueen oma asiakaspotentiaalikaan ei ole viime vuosina juuri kasvanut, Hankkijan julkaisemassa tiedotteessa todetaan.

4 kommenttia aiheesta “Hankkija lopettaa toimintansa Juvalla

 • 27.8.2018 at 19:45
  Permalink

  Ja sinne vehmaaseen pitäisi vielä tulla uusia yrittäjiä, kun vanhatkin laittavat lapun luukulle. Taitaa kuolla koko kylä pystyyn.

 • 28.8.2018 at 11:18
  Permalink

  Ehdottomasti uutta yrittäjää hankkimaan. Mikään ei näytä huonommalta kuin tyhjät liiketilat. Niitä on Juvan keskustassa valitettavan paljon tällä hetkellä. Nyt hyvä aika markkinoida Vehmaan liiketiloja, koska kaikki pitää olla käytössä, kun uusi tie Mikkeli – Juva välillä avataan, muutaman vuoden päästä.

 • 29.8.2018 at 16:00
  Permalink

  Eihän Hankija voinut menestyä,jos myyjät juoksee karkuun asiakasta
  Vihoselle hyvät tilat nyt

 • 29.8.2018 at 21:46
  Permalink

  Aina saa unelmoida, mutta heikolta näyttää. Onhan se vanha Shellinkin rakennus ollut jo muutaman vuoden tyhjillään. Tyhjänä taitaa sekin pysyä, ennen purkamista.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...