Töhrijä sotki kiinteistöjä Juvalla vuonna 2016 – tapaus siirtynyt nyt syyteharkintaan

Itä-Suomen poliisi on siirtänyt syyteharkintaan vuonna 2016 tapahtuneen rikossarjan, jossa 25-vuotiaan Juvalaisen miehen on epäilty töhrineen Juvalla syys-marraskuussa 2016 yhteensä 20 eri kiinteistön seiniä ja omaisuutta, sekä rikkoneen virastotalon ikkunan. Poliisi pääsi aikoinaan miehen jäljille yleisöhavaintojen ja vihjeiden perusteella. Miehen hallusta löytyi etsinnässä piirroksia, joiden perusteella hänen epäillään tehneen töhryt. Mies kiisti esitutkinnassa töhrimisen. 

Kommentteja aiheesta “Töhrijä sotki kiinteistöjä Juvalla vuonna 2016 – tapaus siirtynyt nyt syyteharkintaan

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Kuinka usein keskimäärin saunot viikossa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä