0

Ministeri Vehviläisen erityisavustaja Matias Hilden ehdolle eduskuntavaaleihin – keskustan Puumalan paikallisyhdistys esittää virkavapaalla olevaa kunnanjohtajaa

Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläisen erityisavustaja Matias Hilden on lähdössä keskustan ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Keskustan Puumalan paikallisyhdistys on ehdottanut Hildenin nimeämistä ehdokkaaksi Kaakkois-Suomen vaalipiiriin. Keskustan Itä-Savon piiri nimeää ehdokkaitaan piirikokouksessa 15.11.

– Erityisavustajana olen viime ajat työskennellyt valtakunnan päätöksenteon ytimessä, ja saanut paljon pyyntöjä lähteä itsekin ehdokkaaksi eduskuntaan. Eduskunnassa voi asiaosaamisella ja pitkäjänteisellä työllä vaikuttaa merkittävästi Suomen ja kotiseutumme asioihin. Uskon, että minulla on tähän työhön annettavaa omilla ajatuksillani, osaamisellani, kokemuksellani ja arvoillani, Hilden toteaa.

– Erityisen huolissani olen oman alueemme, Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan, väestö- ja talouskehityksestä, joka vaatii selvästi aiempaa enemmän myös valtakunnallista huomiota. Ehdokkaaksi lähtemisen tueksi olen myös laatinut oman kymmenen kohdan työlistan niistä asioista ja arvoista, joiden puolesta haluan tehdä töitä ja vaikuttaa.

Hilden on työskennellyt valtiovarainministeriössä Vehviläisen erityisavustajana reilun vuoden ajan. Tätä ennen hän työskenteli vuodesta 2011 Puumalan kunnanjohtajana, ja on kunnanjohtajan työstä paraikaa virkavapaalla.

31-vuotias Hilden on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri.

Kommentteja aiheesta “Ministeri Vehviläisen erityisavustaja Matias Hilden ehdolle eduskuntavaaleihin – keskustan Puumalan paikallisyhdistys esittää virkavapaalla olevaa kunnanjohtajaa

  • 30.10.2018 at 17:28
    Permalink

    Tämä on Etelä Savon ja myös Kaakkois Suomen kuntien kannalta erittäin hyvä uutinen.
    Vankka osaaminen kuntasektorilta ja valtionhallinnosta ministerin läheisenä työparina on Hildenille suuri plussa.
    Puumala Saimaa-alueena antaa näkökulmaa myös paljon kaivautun matkaulun kehittämiseen. Liikenneyhteyksien parantumisen myötä on yhdestoista hetki toimia koko Etelä Savon parhaaksi tuorein voimin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kesälomakausi on aluillaan. Mikä on paras ajankohta viettää kesälomaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...