Viikon Kysymys: Kuinka usein asioit OP Suur-Savon Juvan konttorissa?

OP Suur-Savo ilmoitti eilen konttoreiden aukioloaikoihin joulukuun alussa tulevista muutoksista. Juvan konttorin osalta palvelujen muuttuminen tarkoittaa sitä, että kassapalveluita on konttorissa tarjolla joulukuun alusta lähtiessä vain maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9-12.30. Ennen kassapalvelua sai arkipäivisin kello 09 -16.15. Kuinka usein sinulla on ollut tapana OP Suur-Savon Juvan konttorissa? Vastaa Viikon Kysymykseen ja kerro kommenteissa miten kassapalveluiden väheneminen vaikuttaa sinun asiointiisi pankissa.

Kuinka usein asioit OP Suur-Savon Juvan konttorissa?

 • En ole kyseisen pankin asiakas. (28%, 35 ääntä)
 • 1-3 kertaa puolessa vuodessa. (23%, 29 ääntä)
 • Hoidan kaikki pankkiasiat sähköisesti. (22%, 28 ääntä)
 • Kerran vuodessa tai harvemmin. (19%, 24 ääntä)
 • Kerran viikossa tai useammin. (4%, 5 ääntä)
 • 1-3 kertaa kuukaudessa. (3%, 4 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 125

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Viikon Kysymys: Kuinka usein asioit OP Suur-Savon Juvan konttorissa?

 • 1.11.2018 at 11:27
  Permalink

  Tällä kyselyllä ei voi saada objektiivista tietoa todellisesta henkilökohtaisesta pankkipalveluiden tarpeesta, koska siihen ei voi vastata kun vain ne, joilla on nettiyhteys ja jotka osaavat sitä käyttää. He eivät tarvitse kivijalkapankkia, kuin poikkeustapauksissa. Ovensuukyselyllä tavoitettaisiin suurin osa pankissa asioivista, joiden ainut mahdollisuus hoitaa pankkipalvelunsa on käyttää pankissa henkilökohtaista palvelua. Tämä ryhmä on pääasiassa ikäntyneitä ihmisiä, jotka ovat sähköisen asioinnin ulottumattomissa.

  • 1.11.2018 at 19:47
   Permalink

   Nykyään pääset kuule sinne nettiin vaikka keskellä metsää puhelimellakin. Sitä ei ole edes kovinkaan vaikeaa käyttääkään ja sen oppii nopeasti. Minusta ainakin paljon helpompaa hoitaa kotona tietokoneelta käsin pankkiasioita nykyään, kuin lähteä pankin kassalle ja ne voi hoitaa mihin vuorokauden aikaan tahansa, silloin kun on aikaa. Samoin tuo kysely täällä on helpompi ja halvempi toteuttaa kuin lähteä oville kyselemään. Luultavasti vanhuksistakin osa ainakin osaa käyttää sitä nettiäkin, jos kerran ovat facebookeihinkin liittyneet. Ei nuo vanhukset ole sähköisen asioinnin ulottumattomissa vaan eivät osaa käyttää sitä tai eivät halua. Nykyään on aika hyvät 3G ja 4G verkotkin olemassa. Tämän päivän langaton 4G on nopeampi kuin 10-vuotta sitten ollut kiinteä 8M yhteys. Tällä pääsee parhaimmillaan 30Mbit/s nopeuksiin, kun tuolla vanhalla kiinteällä ei päässyt edes 10Mbit/s. Pankkiasiat voi hoitaa jopa älypuhelimellakin nykyään.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Minkä puolueiden toivoisit nousevan hallitukseen( voit valita useamman vaihtoehdon)?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...