0

Viikon Kysymys: Miten Juvalla riittää mielestäsi harrastusmahdollisuuksia nuorille?

Juvan Lehti kirjoitti tällä viikolla Rantasalmella jääkiekkoa pelaavista juvalaisista nuorista. Lätkän pelaaminen joukkueessa ei kotipitäjässä jäähallin puuttumisen takia onnistu, mutta riittääkö Juvalla muuten harrastuksia nuorille? Vastaa Viikon Kysymykseen ja kerro kommenteissa miten harrastusmahdollisuuksia voisi Juvalla kehittää!

7 kommenttia aiheesta “Viikon Kysymys: Miten Juvalla riittää mielestäsi harrastusmahdollisuuksia nuorille?

 • 8.11.2018 at 16:40
  Permalink

  Keilaus olisi kaikenikäisten ympärivuotinen harrastus. 3- tai 4-ratainen halli riittäisi varmaan Juvan kokoiseen kylään muiden liikuntatilojen yhteyteen.

 • 8.11.2018 at 19:26
  Permalink

  Ei täällä voi nuoret harrastaa, koska kirkolla ajelustakin nousee kamala valitus. Kaikkia ei jääkiekot tai keilaukset välttämättä edes kiinnosta. Minua ainakin aikoinaan koulussa lähinnä ärsytti kaikki joukkuepelit jääkiekot, salibandyt ja jalkapallot. Minua ei tuollaiset kiinnosta pätkän vertaa. Joku motocross-pyörän ajaminenkin on paljon kiinnostavampaa tai vaikka mönkijän. Auratkaa jäärata jukajärvelle niin nuoret voisivat mennä sinne ajamaan rallia.

 • 8.11.2018 at 22:54
  Permalink

  Hoplop Vehmaan risteykseen

 • 9.11.2018 at 14:50
  Permalink

  Erikseen mootorirada, missä nuoret saisi ajalla ym. Voisi olla joku iso varikko missä saisit esim.korjaata autoa, keskustella sun muuta sellaista.
  Nuorimalle voisi olla tanssi ryhmiä, esim streetdance, shuffle.

 • 10.11.2018 at 15:59
  Permalink

  Liikuntatilat ovat vähissä palloilulajeille. Nuorille tytöille tanssiharrastusryhmiä. Kunta saisi tukea monipuolisemmin ja satsata liikuntaan kaikenikäisille. Vetäjiä tarvittaisiin mutta se vie aikaa muulta joten pientä porkkanaa kunnan puolelta.

 • 11.11.2018 at 14:34
  Permalink

  Juvalla on kokoonsa nähden harrastusmahdollisuuksia todella paljon: musiikkia ja kuvataiteita (musiikkiopisto + kansalaisopisto), monipuolista liikuntaa sisällä ja ulkona sekä ohjatusti että vapaasti (mitä kaikkea luontokin mahdollistaa), Sampolan nuorisotila eri toimintoineen/tapahtumineen, seurakunnan toiminta, eri järjestöjen kerho- ym. toiminta (4H ja monet muut tahot) jne. Ja yksittäismainintana Hasamäki , vau!
  Runsaasti siis kaikkea löytyy ja nämä onkin hyvä nostaa esille ajoittain.

 • 11.11.2018 at 23:36
  Permalink

  Bowlingin kanssa samaa mieltä,keilahalli,pienempikin,varmaan täyttäisi paikkansa Juvalla.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aiotko osallistua erilaisiin kesätapahtumiin, joita järjestetään niin Juvalla kuin muissakin lähikunnissa ja -kaupungeissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...