0

Juvalla investoidaan todella paljon ja houkutellaan lapsiperheitä kuntaan – myös maksuton varhaiskasvatus nousi keskusteluun

Juvan kunta satsaa lähivuosina merkittävästi siihen, että kunta olisi entistä houkuttelevampi asuinpaikka muun muassa lapsiperheille.

Juvalle rakennetaan moderni koulukampus, joka pitää sisällään liikuntahallin lisäksi päivähoidon, yhtenäiskoulun ja lukion tilat. Kampuksen rakentaminen on alkamassa vuoden 2019 maaliskuussa.

— Kunta panostaa merkittävästi erityisesti lapsiin ja nuoriin tällä investoinnilla. Uskomme, että se on omiaan myös houkuttelemaan kuntaamme lapsiperheitä, sanoo kunnanhallituksen puheenjohtaja Jaakko Hänninen (kesk.).

Juvan kunnan ensi vuoden talousarvion tiedotustilaisuudessa perjantaina nousi esiin myös maksuton varhaiskasvatus, josta tehtiin valtuustoaloite. Se ei edennyt toimenpiteisiin asti.

SDP:n Ari Rautio ja Kristillisten Aila Asikainen olivat sitä mieltä, että maksuton varhaiskasvatus olisi Juvalle nappiratkaisu tilanteessa, kun päivähoidon ja koulutuksen puitteisiin muutoinkin panostetaan reilusti.

Lue lisää Juvan ensi vuoden budjetista ja lähivuosien taloussuunnitelmasta 5.12. Juvan Lehdestä!

Viikon kysymys

Minkä puolueiden toivoisit nousevan hallitukseen( voit valita useamman vaihtoehdon)?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...