0

JiiKoo SB selviin voittoihin – latoi kahdessa otelussa peräti 25 maalia ja voitti molemmat pelinsä

JiiKoon salibandymiehet saivat vihdoin ketsuppipullon auki Sulkavan turnauksessa. Maalinteon kanssa alkukaudesta tuskaillut joukkue latoi kahteen otteluun peräti 25 maalia ja voitti molemmat pelinsä selvästi. Jalkoihin jäivät mikkeliläinen Löysätempo 2 sekä Punkaharjun Urheilijat. Tunnelmaa soutupitäjän katsomoon loi omalta osaltaan palkittu JiiKoo Ultras rumpuineen.

Avausottelussa JiiKoo hallitsi ottelua selvästi Löysätempoa vastaan ja karkasi kahdessa erässä jo 7 – 2 -johtoon. Kolmannen erän alkupuolella selkä suoristui ja vastustaja pääsi peliin mukaan. Hätää ei JiiKoolla kuitenkaan ollut, vaan johto piti loppuun asti. JiiKoon tehomiehinä hääräsivät Tomi Kärkkäinen (2+2) ja kauden ensimmäiset ottelunsa pelannut Harri Ruotsalainen (3+1).

Toisessa ottelussa JiiKoo esitti kauden parasta osaamistaan, toki vastustaja PuU oli heikko. Ottelu päättyi reilu minuutti ennen täyttä aikaa 12 maalin eroon. Tuhoisinta jälkeä tekivät Joni Tuukkanen (3+2) sekä jälleen hyvin onnistunut Tomi Kärkkäinen (3+0).

Valmentaja Ossi Hänninen oli tyytyväinen omiensa esitykseen, eikä löytänyt heikkoa lenkkiä.

– Kaikki natsasi kohdalleen. Palloa laitettiin maalille, maskipeli toimi ja tehokkaita oltiin, Hänninen summasi turnauksen ottelut.

– Ultrasin kannustus oli huikeaa, ihan kylmät väreet menivät. Tuntui ihan kuin oikealta, isommalta peliltä, Hänninen fiilisteli.

Voittojen ansiosta JiiKoo nousi viidenneksi. Matkaa sarjakärki VoiKuun on viisi pistettä. Seuraava turnaus pelataan Savonlinnassa 15.12. JiiKoon ottelut alkavat klo 16 sarjajumbo NST 2:sta vastaan ja klo 18.00 JiiKoo kohtaa Snaton.

Viikon kysymys

Minkä puolueiden toivoisit nousevan hallitukseen( voit valita useamman vaihtoehdon)?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...