Kanahaukka rysähti ikkunan läpi keittiöön Juvan Lehtiahossa

Juvan Lehtiahossa omakotitalon emäntä havahtui tänään puoli yhdentoista aikoihin aamulla keittiöstä kuuluneeseen voimakkaaseen ääneen ja ikkunalasien helinään. Säikähdyksestä toivuttuaan hän havaitsi suurikokoisen kanahaukan lentäneen kolmikerroksisen ikkunan lävitse sisään talonsa keittiöön. Kanahaukan vauhti oli törmäyshetkellä ollut huomattava, sillä ikkunalasin paloja oli sinkoutunut törmäyksen voimasta pitkälle talon sisätiloihin. Pelastuslaitos hälytettiin kohteeseen tarkastamaan tilanne. Törmäyksen seurauksena vakavasti vammautunut kanahaukka menehtyi onnettomuuspaikalle.

Viikon kysymys

Eduskuntavaalit käydään 14.4. Minkä puolueen arvelet Kaakkois-Suomen vaalipiirissä yltävän vaalivoittoon?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä