0

Juvan kunnanhallituksen esityslistalla ensi kesän superpesisottelu – Juvalla kohtaavat mahdollisesti Lappeenranta ja Kempele

Juvan kunnanhallituksen maanantaina 21.1.2019 järjestettävässä kokouksessa on esityslistalla superpesistottelun järjestäminen tulevana kesänä Juvalla.

Esityslistan mukaan kuntaan saapui sähköpostitse 19.11.2018 päivätty esitys pääyhteistyökumppanuudesta Juvan pesäpallokentällä Lappeenrannan ja Kempeleen välillä käytävästä naisten superpesisottelusta, joka järjestettäisiin 13.7.2019 . Yhteistyökumppaanuusesitys on saapunut Lappeenrannan Pesä Ysit ry:ltä, joka toimii ottelussa kotijoukkueena.
Pääyhteistyökumppanuuden arvoksi esitetään 2.500 euroa, jolla Juvan kunta saa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, muussa sähköisessä materiaalissa, painetuissa julkaisuissa, ilmoituksissa ja ottelun aikana. Ottelu televisioidaan. Televisioinnin osalta Juvan kunnan on mahdollista saada näkyvyyttä myös kentän tason mainostilaan.
Esityksen mukaan kunta lupautuu puolestaan tarjoamaan markkinointiapua omissa markkinointikanavissaan, markkinoimaan ottelutapahtumaa omissa julkaisuissaan ja palkitsemaan ottelun parhaat pelaajat. Kunta tarjoutuu myös luovuttamaan tilat veloituksetta Lappeenrannan Pesä Ysit ry:n käyttöön.

Kunnanjohtaja esittää, että kunnanhallitus hyväksyy Lappeenrannan Pesä Ysit ry:n esittämän yhteistyösopimuksen kunnan kanssa. Sopimuksessa esitetty korvaus pääyhteistyökumppanuudesta, 2.500 euroa, maksetaan kunnanhallituksen määrärahoista.

Juttua muokattu 21.1.2019: Tarkennettu, että kyseessä on naisten superpesisottelu.

Kommentteja aiheesta “Juvan kunnanhallituksen esityslistalla ensi kesän superpesisottelu – Juvalla kohtaavat mahdollisesti Lappeenranta ja Kempele

  • 18.1.2019 at 11:10
    Permalink

    Pitäisikö uutisessa olla tarkennuksena, että kyseessä on naisten superspesisottelu? Kuva johtaa ehkä hieman harhaan.
    Sunnuntaina 16.6. Puistolassa pelataan miesten superin peli Kitee – Koskenkorva.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kuuluuko metsästys harrastuksiisi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...