0

Juvan Rauta ja Maatalous Oy Vihonen avasi keskiviikkona uuden myymälän Juvan Vehmaaseen – tuota pikaa Juvan kevätkausi avataan SuJuvilla Suhinoilla!

Juvan Rauta ja Maatalous Oy Vihonen avasi uudet toimitilansa Juvan Vehmaassa Pyydystie 3:ssa keskiviikkoaamuna.

Yrityksen rauta- ja maatalousmyymälä siirtyy kokonaisuudessaan Juvan keskustasta Viitostien varteen.

– Saamme paremmat tilat, paremman parkkipaikan ja paremman sijainnin. Etenkin sijainti on Etelä-Savon parhaita, kauppias Petri Vihonen kertoo.

Vihosten kodinkone-, taloustavara- ja metsästys-kalastus -myymälä jatkaa toimintaansa  nykyisellä liikepaikalla kirkonkylällä.

Muutto on Vihosen mukaan sujunut tähän mennessä varsin mallikkaasti. Aiva valmista pitäisi olla Juvan kevätkauden avajaisiin SuJuviin Suhinoihin mennessä 26.4., jolloin asiakkaat voivat tulla tutustumaan uusiin tiloihin ja tuotteisiin sekä nauttimaan hernerokasta. 

Juvan kevätkausi avataan tänä vuonna aivan uudenlaisella tapahtumalla, kun Vehmaassa vietetään kuun lopulla ensimmäistä kertaa SuJuvia Suhinoita. 26.4. alkava kaksipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen yhteensä 12 Vehmaassa tai sen lähialueilla toimivaa yritystä.

Yritykset tarjoavat Suhinoiden aikaan asiakkailleen monipuolista ohjelmaa, erilaisia tarjouksia ja maukkaita tarjoiluja. Lisäksi kaksi yritystä avaa tapahtuman aikaan virallisesti ovensa Vehmaassa, kun sekä NHK-keskus Oy ja Vihosen Rauta ja Maatalous Oy toivottavat asiakkaat tervetulleiksi yritysten uusiin toimitiloihin

Idea SuJuvista Suhinoista syntyi viime syksynä, kun Vehmaan alueelle oli muuttanut useita uusia yrityksiä. Juvan Vehmaa -koordinaattori Mirjami Laitisen mukaan alueella vallinnut hyvä yhteisen tekemisen meininki haluttiin valjastaa konkreettisiksi, isoiksi teoiksi.

– Yksin tätä ei tehdä, vaan yhdessä. On todella tärkeää, että sekä olemassa olevat että tulevat yritykset saavat tapahtuman seurauksena nostetta toiminnalleen.

Lue lisää SuJuvista suhinoista torstain 11.4 Juvan Lehdestä!

– Saamme paremmat tilat, paremman parkkipaikan ja paremman sijainnin. Etenkin sijainti on Etelä-Savon parhaita, kauppias Petri Vihonen kertoo.

 

 

Kommentteja aiheesta “Juvan Rauta ja Maatalous Oy Vihonen avasi keskiviikkona uuden myymälän Juvan Vehmaaseen – tuota pikaa Juvan kevätkausi avataan SuJuvilla Suhinoilla!

  • 12.4.2019 at 13:23
    Permalink

    Onnittelut Pete. Rohkeaa yrittämistä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko ahkera kirjastopalveluiden käyttäjä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...