0

Kristillisdemokraattien Etelä-Savon piiri koolla – Aila Asikaista Juvalta esitetään puoluevaltuustoon

Kristillisdemokraattien Etelä-Savon piirin kevätkokous pidettiin lauantaina 4.5. Punkaharjulla.

Piirikokous valitsi ehdokkaiksi puoluevaltuustoon Aila Asikaisen Juvalta, Antti Kivimäen Pieksämäeltä ja Liisa Hirvosen Savonlinnasta sekä heidän henkilökohtaisiksi varajäseniksi Olavi Kietäväisen Puumalasta, Päivi Kovasen Pieksämäeltä ja Mervi Kontisen Savonlinnasta.
 
Puoluevaltuusto seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valitaan KD:n puoluekokouksessa Oulussa elokuussa.

Piirikokous edellyttää tulevalta hallitukselta tehokkaita toimenpiteitä maakunnan elinvoimaisuuden parantamiseksi.

– Edelliset hallitukset ovat laiminlyöneet maan tasapuolisen kehittämisen. Sen seurauksena väestö pakkautuu jo ennestään ruuhkaisiin keskuksiin ja samalla suuret alueet kärsivät väestökadosta. Etelä-Savolla on luontaiset edellytykset maa- ja metsätalouden, elintarviketeollisuuden sekä luontomatkailun kehittämiseen ja alueen työpaikkaomavaraisuuden lisäämiseen. Niiden toteutuminen vaatii näiden alojen koulutuspaikkoja sekä investointeja alueen alemman tieverkon ja rataverkon kunnostamiseen.

 

Kommentteja aiheesta “Kristillisdemokraattien Etelä-Savon piiri koolla – Aila Asikaista Juvalta esitetään puoluevaltuustoon

  • 5.5.2019 at 22:21
    Permalink

    Miksi piti ryövätä pois Savonlinnasta Kieli instituutti ja OKL, tahallaan ne tekevät tätä? Sitten valtio jättää tyhjät tilat ja asunnot kaupungin hoidettavaksi. Tää maa on ollut sairas jo pitkään. Kekkosen jälkeen alkoi alamäki ja Eu politiikka tuhoaa loputkin. Kansalaiset herätkää hyvien veljien orjuudesta. Aarno loka Laitisen mukaan eduskunnassa päättää puolue nimeltään : ”On sovittu”

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kesälomakausi on aluillaan. Mikä on paras ajankohta viettää kesälomaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...