0

Kunniamerkin saa 35 äitiä – Juvaa lähin palkittu löytyy Varkaudesta

Äitienpäivänä 35 äitiä saa kunniamerkin arvokkaasta työstään lasten ja perheiden hyväksi. Palkittavista äideistä suurin osa on syntynyt 1950-luvulla, mutta joukossa on myös useita 1970-luvulla syntyneitä.
Tänä vuonna äitienpäivänä 35 äitiä saa Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan I luokan mitalin kultaristein.
Kunniamerkit luovuttaa tasavallan presidentti Sauli Niinistö äitienpäiväjuhlassa 12. toukokuuta 2019 Valkoisessa Salissa Helsingissä. Valtiovallan tervehdyksen juhlaan tuo sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila. Juhlapuheen pitää Mannerheimin Lastensuojeluliiton puheenjohtaja Mirjam Kalland.
Itä-Suomesta seuraavat äidit saavat kunniamerkit: Kosunen, Rauni Maria, Heinävesi; Penttonen, Aino Annikki, Keitele; Suhonen, Hilkka Orvokki, Leppävirta ja Vänttinen, Leena Annikki, Varkaus.

Viikon kysymys

Kuuluuko metsästys harrastuksiisi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...