0

Kevään uusia ylioppilaita – katso tästä nimilista!

Juvan lukion tämän kevään uudet ylioppilaat: Asikainen Essi, Hotti Hermanni, Hyppönen Samu, Häkkinen Jonna, Hämäläinen Roosa, Julkunen Topi, Kaipainen Anni, Kaipainen Katja, Karjalainen Eetu, Karjalainen Sanna, Koivunen Erika, Kotro Alisa, Laukkanen Roosa, Liukkonen Joonas, Lodi Hannali, Luukkonen Sonja, Miettinen Sanni, Munnukka Tiia, Nulpponen Konsta, Pesonen Vili, Puronaho Jutta, Puttonen Soile, Riipinen Iida, Ruotsalainen Soile, Sallinen Kirsi, Seppänen Niina, Suikki Terhi, Teittinen Meiju, Tuovinen Tuuli, Turunen Merika, Vasara Santtu ja Välimaa Iiro.

Savonlinnan Taidelukiosta valmistuivat seuraavat juvalaiset ylioppilaat:

Airaksinen Nora, Järvelä Emilia ja Liimatainen Elli .

 

Viikon kysymys

Kuuluuko metsästys harrastuksiisi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...