0

Essote ja KSSHP tiivistävät yhteistyötä aiesopimuksella – Essoten hallitus sopimuksen taakse

Sote-kuntayhtymä Essoten ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin yhteistyön syventäminen eteni aiesopimukseen. Essoten hallitus hyväksyi 16.5. kuntayhtymien välille valmistellun aiesopimuksen, jota tähtää yhteisen erikoissairaanhoidon liikelaitoskuntayhtymän synnyttämiseen.

Aiesopimuksessa on myös sovittu valmistelun organisoimisesta ja aikataulusta sekä siitä aiheutuvien kustannusten jakamisesta kuntayhtymien kesken. Seuraavaksi yhteistyön syventämisen tarkastelu etenee erikoissairaanhoidon eri alojen ammattilaisten työryhmiin. Työtä ohjaa ohjausryhmä, jonka puheenjohtaja on Juha Kinnunen (KSSHP) ja sihteeri muutosjohtaja Sami Sipilä (Essote).

– Yhteistyön tiivistämisellä turvataan Mikkelin keskussairaalan asema. Sillä voidaan saada myös myönteisiä taloudellisia vaikutuksia, sanoo kuntayhtymän johtaja Risto Kortelainen.

Tavoitteena on, että Essoten valtuusto voi päättää liikelaitoskuntayhtymän perustamisesta alkusyksystä.

Viikon kysymys

Kuuluuko metsästys harrastuksiisi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...