0

Juvalaiset rotaryt lahjoittivat nuorisolle suppilaudat ja muutakin välineistöä

Juvan Rotaryklubi ry luovutti tiistaina 28.5 nuorisolle lahjoituksena kaksi suppilautaa, pelastusliivit sekä suppailutarvikkeet käytettäväksi nuorisotoimen Kesäautossa. Rotaryklubi hankki rahat suppilautojen ostoon joulukonsertilla.

Juvan klubi on pieni 26 hengen yhdistys, joka käyttää kaikki tilaisuuksilla keräämänsä rahat hyväntekeväisyyteen. Se tukee paikallista nuorten toimintaa, esimerkiksi syksyllä annettiin lukion aloittaville stipendejä ja nyt keväällä yläasteelle ja lukioon pienet stipendit.

Klubi myös järjesti omaishoitajille teatteriesityksen ja lounaan sekä kutsui heidät konserttiin.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Mitä teet tämän vuoden juhannuksena?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...