0

Jiikoon junnut Helsinki Cupissa – maanantain kahdesta pelistä tappiot

Juvan Kisan P13-joukkue osallistuu tänä vuonna Helsinki Cup -jalkapalloturnaukseen.
Jiikoo pelasi maanantaina kaksi ottelua, PK-35:ttä ja HPS/mustaa vastaan. Kumpikin ottelu päättyi Jiikoon tappioon 1-3 ja 1-4.
Jiikoo oli kummassakin pelissä hyvin mukana ja pelillisesti pojat pärjäsivät hyvin. Omia paikkoja tehdä maaleja oli PK 35:ttä vastaan hyvin mutta pienellä vastustajan onnellakin saatiin vain yksi maali tehtyä.
HPS-pelissä oli toisen puoliajan alussa paikat kaventaa peliä (0-3 tilanteessa) , saatiin silti vain yksi maali tässäkin pelissä tehtyä.

– Vastassa oli maanantaina ennakkoon lohkon kaksi kovinta vastusta. Jatkopelipaikat ovat edelleen mahdollisia, sillä pelasimme tänään kauden parhainta peliä ja pidimme palloa hallussa kummassakin pelissä hienosti, valmentaja Mika Hyppönen kertoo.
– Illalla pidetyissä avajaisissa alkoi kaatosade samaan aikaan kun tuhatpäinen kulkue lähti Senaatintorilta kohti Töölönlahden puistoa.
Hyppäsimme linja-autoomme puolessa välissä matkaa litimärkinä. Avajaiset jäävät varmasti mieleen kaikille, sen verran märkiä kaikki olivat kun nousimme autoon.
Pelit jatkuvat tiistaina Urheilijoita vastaan.
Helsinki Cup on yksi Euroopan suurimmista juniorijalkapalloturnauksista. Vuodesta 1976 lähtien järjestettyyn turnaukseen osallistuu vuosittain yli 20 000 pelaajaa ympäri maailman.

 

Viikon kysymys

Kesälomakausi on aluillaan. Mikä on paras ajankohta viettää kesälomaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...