0

Huipputasainen peli Jiikoon pojilla torstaina Helsinki Cupissa – Jiikoo voitti rangaistuspotkukisan ja koko pelin

Juvan Kisan P13-joukkueella oli Helsinki Cupissa torstaina vain yksi jatkosarjapeli, ja vastaan tuli KP-75/TuPS yj:n ykkösjoukkue.

– Tiukkaa vääntöä oli luvassa, sillä vastustaja oli päästänyt alkusarjassa vain kaksi maalia, ja voittanut neljä peliä viidestä, totesi valmentaja Jouni Haikarainen.

Hänen mukaansa alussa vastustaja sai helposta käsivirheestä rangaistuspotkun, mutta sen kuitenkin maalia vartioinut Perttu Kosonen torjui.

Heti perään oli JiiKoolla hyvä maalintekopaikka, josta ei kuitenkaan maalia syntynyt. Ensimmäinen puolisko oli tasaista vääntöä, KP-75/TuPS yj pääsi kuitenkin pienestä puolustusvirheedstä puoliajalle 0-1 johdossa. 

Toisella puoliajalla peli jatkui tasaisena. Maalissa jatkanut Hugo Hyppönen piti toivoa yllä hienoilla torjunnoillaan.

– Hienoista tilanteista huolimatta ei JiiKoo saanut peliä tasoihin. Pelin loppupuolella Perttu Kosonen hankki hyvästä paikasta vapaapotkun, jonka hän laukoi hienosti muurin ohi alakulmaan.

Peli päätty 1-1, ja vuorossa oli rangaistuspotkukilpailu. Neljä ensimmäistä Jiikoon pelaajaa eli Perttu Kosonen, Hugo Hyppönen, Sisu Ukkonen ja Jonni Haikarainen pistivät pallon varmasti maaliin. Samoin teki vastustaja. Viides KP-75/TuPS yj:n pelaaja epäonnistui vedossaan, jonka JiiKoon Perttu Kosonen hienosti torjui.

Vuoroon tuli Vilho Purhonen, joka upotti pallon yläkulmaan yläriman kautta, ja näin JiiKoo varmisti pelien jatkuvan perjantaiaamuna puolivälierissä. Vastaan asettuu WJK Varkaudesta. 

– Mahdollisuudet on pojilla pelata B-finaalissa, jos pystymme pelaamaan samalla tasolla seuraavatkin pelit, summasi tilanteen valmentaja Mika Hyppönen.

 

Juvan Kisan poikien peliurakka jatkui perjantaiaamuna.

 

Lue tästä Jiikoon aiemmat Helsinki Cup -jutut:

https://www.juvanlehti.fi/2019/07/11/jiikoon-p13-joukkue-kohtasi-helsinki-cupin-kolmantena-paivana-kaksi-joukkuetta-kaksi-voittoa/

https://www.juvanlehti.fi/2019/07/09/jiikoon-poikien-helsinki-cup-pelit-jatkuivat-tiistaina-kaapo-kontra-ratkaisi-pelin/

https://www.juvanlehti.fi/2019/07/09/jiikoon-junnut-helsinki-cupissa-maanantain-kahdesta-pelista-tappiot/

 

 

Viikon kysymys

Kesälomakausi on aluillaan. Mikä on paras ajankohta viettää kesälomaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...