0

Rauli Koistinen valittiin Juvan kunnan matkailusihteeriksi – työt uudessa tehtävässä alkavat lokakuun alussa

Juvan kunta on valinnut 14 hakijan joukosta LuK Rauli Koistisen kunnan uudeksi matkailusihteeriksi. Matkailusihteerin työt hän aloittaa 1.10.2019. Hakijoista Koistinen erottautui edukseen pitkällä, 20 vuoden työkokemuksella matkailu-, majoitus- ja ravitsemusalalta.  Koistinen on toiminut Juvan kunnan matkailuassistenttina maaliskuusta 2018 lähtien.

– Hän tuntee hyvin Juvan matkailualan eri toimijat sidosryhmistä yrittäjiin. Hän omaa myös vahvat kontaktit alueen ulkopuolisiin matkailualan toimijoihin, Juvan kunta kertoo tiedotteessaan.

Koistinen kertoo olevansa iloinen siitä, että työt Juvalla tulevat jatkumaan myös tulevaisuudessa. Koistisen tehtäväkenttään tulevana matkailusihteerinä kuuluu Juvan kunnan matkailusektorin kokonaisvaltainen hoitaminen ja kehittäminen. Lisäksi hän toimii alueen matkailualan yrittäjien  tukena eri toiminnoissa. Toimenkuva tulee siis pysymään hyvin samanlaisena kuin aikaisemminkin.

– Mukava päästä jatkamaan työtä Juvan matkailusektorin kehittämiseksi, Koistinen riemuitsee.

 

Kommentteja aiheesta “Rauli Koistinen valittiin Juvan kunnan matkailusihteeriksi – työt uudessa tehtävässä alkavat lokakuun alussa

  • 15.7.2019 at 22:44
    Permalink

    Ihan oikea valinta. Työlleen sitoutunut ja ryhtyy tuumasta toimeen
    Hyvää jälkeä ja fiilikset iloiset ! Innostus tarttuu ! Kymppi plus 🌹

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kesälomakausi on aluillaan. Mikä on paras ajankohta viettää kesälomaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...