0

Länsi-Savo: Poliisi pysäytti henkilöauton pakkokeinoin Juvan keskustassa

Poliisi pysäytti sunnuntaina päivällä takaa-ajamansa henkilöauton pakkokeinoja käyttäen Juvan keskustassa. Takaa-ajo päättyi Savonlinnantiellä sijaitsevaan  liikenneympyrään, kun poliisi kiilasi auton liikenneympyrässä olevaa aitaa vasten.

Kuskia epäillään törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi anastusrikoksesta, sillä poliisin mukaan autossa oli mukana anastettua omaisuutta.  Poliisi selvittää parhaillaan syitä kuskin pakomatkalle ja sitä, onko tapaus osa laajempaa rikoskokonaisuutta.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Länsi-Savo

 

Viikon kysymys

Mitä mieltä olet jouluvaloista, joita ihmiset ripustelevat pihoihin, ikkunapieliin ja mitä moninaisempiin paikkoihin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...