0

Ompelukone ja kangaspala kärysivät Juvan Narilassa – asukas teki itse alkusammutuksen ja palokunta tuli paikalle

Juvan Narilassa Putkelantiellä sattui perjantai-iltana rakennuspalo, kun kiinteistön ikkunan edustalla oleva ompelukone ja lähellä olleet kangaspalat olivat ruvenneet käryämään  ikkunan eteen asetetun lasikoristeen aiheuttaman voimakkaan, polttopisteenomaisen heijasteen vuoksi.

Etelä-Savon pelastuslaitos sai hälytyksen rakennuspaloon kello 17.13.

Kauppakäynnin jälkeen kotiin tullut omakotitalon asukas oli havainnut talossa palovaroittimen soivan. Sisälle mentyään hän totesi tilanteen ja suoritti alkusammutuksen. Hän hälytti pelastuslaitoksen savutuulettamaan sisätiloja.

 

 

 

Viikon kysymys

Koronavirus jatkaa leviämistään - pelkäätkö koronavirusta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...