0

Hippo-kisat liikuttaa jälleen lapsia ja perheitä Juvalla

Suur-Savon Osuuspankki järjestää perinteiset Hippo-kisat lauantaina 24.8. kello  10.30 Juvan Kaarihallin urheilukentällä, joka pullistelee tuolloin nuoria urheilijoita huoltajineen. Kisanumeroiden jako alkaa kello  10. Hippo-kisat järjestetään yhteistyössä Juvan Urheilijoiden kanssa.

Hippo-kisoihin osallistuu vuosittain yhteensä tuhansia lapsia eri puolilla Etelä-Savoa. Juvan kisoissa lajeina on lyhyitä juoksumatkoja ikävuosittain. Kisoihin voivat osallistua vuonna 2007 tai sen jälkeen syntyneet.

Hippo-kisat ovat monelle ensimmäinen kosketus pankkimaailmaan kuin myös itse urheiluun; kisat ovat liikuttaneet valtavan määrän lapsia vuosien varrella. Hippo-kisoissa parasta on kuitenkin se, että kaikki voittavat: jokainen osallistuja saa osallistumispalkinnon ja mehua.

Hippo-kisoihin ilmoittaudutaan netissä 22.8. mennessä osoitteessa: www.lyyti.in/Hippokisat2019 tai Osuuspankin Juvan konttorissa. Ei jälki-ilmoittautumisia.

Viikon kysymys

Korona nostaa nyt päätään Juvan naapurissa Mikkelissä. Huolestuttaako?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...